ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Ι.Μ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 2017

Εξαιρετικά και φέτος τα αποτελέσματα του Λυκείου μας! Οι μαθητές μας, με ζήλο και προσπάθεια, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις. Αξιοποιώντας την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές του Σχολείου μας, διαγωνίστηκαν με βαρύ οπλισμό και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε περιζήτητες σχολές της Ελλάδας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, κάνοντάς μας υπερήφανους για μια ακόμη φορά. Πολυτεχνικές Σχολές, όπως Ναυπηγών, Αρχιτεκτόνων, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στην Πολυτεχνική Σχολή της Ρουέν και στο University of Manchester), Νομική (στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Χαϊδελβέργης και Ρενς), Ιατρική (στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου της Τσεχίας), Ψυχολογία (στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Birmingham City University), Οικονομικά (στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο ΠΑΠΕΙ, στο University of Strathclyde, στο Bocconi University και στο Maastricht University)… είναι μερικές μόνο από τις σχολές επιτυχίας των μαθητών μας, οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα της Τριπλής επιλογής που παρέχει το Σχολείο μας, σπουδάζουν ό,τι θέλουν, όπου θέλουν.

Ιδού ορισμένα στατιστικά:

 • 95,65% επιτυχία στα Α.Ε.Ι.
 • 4,35% επιτυχία στα Τ.Ε.Ι.
 • 100% επιτυχία των υποψηφίων μας σε ξένα πανεπιστήμια της επιλογής τους, όπως τα University of Manchester, Universität Heidelberg, INSA Rouen, Université de Reims, Université de Strasbourg, University of Salford, University of Strathclyde, Birmingham City University, Maastricht University, Bocconi University. Οι μαθητές μας που πέτυχαν στα ξένα πανεπιστήμια, καθώς έχουν επιτύχει και στα ελληνικά, θα επιλέξουν αν θα σπουδάσουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
 • 85% επιτυχία σε σχολές της πρώτης επιλογής (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 20%, σύμφωνα με δήλωση του Υπουργού Παιδείας )
 • 100% επιτυχία στις υψηλόβαθμες και καταξιωμένες σχολές (Νομικές, Πολυτεχνικές, Οικονομικές, Ψυχολογίας κ.λπ.)
 • 39,22% των μαθητών μας στους πρώτους 30 της Σχολής τους
 • 62,22% των μαθητών μας πέτυχε σε σχολές της Αθήνας. Το πολύ υψηλό αυτό ποσοστό αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, ώστε να μην υποχρεωθούν τα παιδιά σε σπουδές μακριά από το σπίτι τους.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι:

 • Το 63,4% των μαθητών μας πέτυχε 15.000-20.000 μόρια  (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 25,5%), ενώ το 24,4% πέτυχε 18.000-20.000 μόρια (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 5,1%).
Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!
Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας! 
 
 Λίστα επιτυχόντων:
 
apotel-panelad
 
panep-eksoterikou
 
10toisekato
 
 

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα του Σχολείου μας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2016-17

Εξαιρετικές επιδόσεις πέτυχαν και φέτος οι μαθητές μας στις πανελλαδικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν το ζήλο, την εργατικότητα των μαθητών μας, αλλά και τη συστηματική και ολοκληρωμένη προετοιμασία που διενεργείται στο Σχολείο μας. Οι τελειόφοιτοί μας, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, και παρά τα δύσκολα θέματα σε ορισμένα μαθήματα, σημείωσαν υψηλές επιδόσεις, κάνοντάς μας για άλλη μια χρονιά υπερήφανους. Με το 65,85% να συγκεντρώνει βαθμό πρόσβασης από 15 έως 20 και το 26,83% να συγκεντρώνει βαθμό πρόσβασης από 18 έως 20, οι μαθητές μας πετυχαίνουν με άνεση τους στόχους τους, αποδεικνύοντας ότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αποτέλεσμα συστηματικής και οργανωμένης δουλειάς.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και τους γονείς τους!

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας!

Αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων Σχολικού Έτους 2015-2016

Εξαιρετικά και φέτος τα αποτελέσματα του Λυκείου μας στις πανελλαδικές εξετάσεις, επιβεβαιώνοντας αφενός τον ζήλο και την προσπάθεια των μαθητών μας και αφετέρου την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές του Σχολείου μας. Ιατρική, Νομική, Πληροφορική, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Ναυπηγών, Ψυχολογία, Φιλολογία… είναι μερικές από τις σχολές επιτυχίας των μαθητών μας. Οι τελειόφοιτοί μας, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις, πέτυχαν το στόχο τους, εισήχθησαν σε σχολές της πρώτης επιλογής τους και στη συντριπτική πλειοψηφία τους στην Αθήνα.

Ιδού και ορισμένα στατιστικά:

 • 100% επιτυχία των μαθητών και των τριών προσανατολισμών
 • 91% επιτυχία στα Α.Ε.Ι.
 • 9% επιτυχία στα Τ.Ε.Ι.
 • 100% επιτυχία των υποψηφίων μας σε ξένα πανεπιστήμια της επιλογής τους, όπως τα University of Manchester, Swansea University, University of Leeds, University of Strathclyde, Cardiff University, Delft University of Technology, Université de Strasbourg,Université catholique de Louvain, Université de Bordeaux. Οι μαθητές μας που πέτυχαν στα ξένα πανεπιστήμια, καθώς έχουν επιτύχει και στα ελληνικά, θα επιλέξουν αν θα σπουδάσουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
 • 83,3% επιτυχία σε σχολές της πρώτης επιλογής
 • 100% επιτυχία στις υψηλόβαθμες και καταξιωμένες σχολές (Ιατρικές, Νομικές, Πολυτεχνικές, Φυσικομαθηματικές, Φιλοσοφικές, Ψυχολογίας κ.λπ.)
 • 36,4% των μαθητών μας στους πρώτους 30 της Σχολής τους
 • 66,7% των μαθητών μας πέτυχε σε σχολές της Αθήνας. Το πολύ υψηλό αυτό ποσοστό αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, ώστε να μην υποχρεωθούν τα παιδιά σε σπουδές μακριά από το σπίτι τους.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι:

 • Το 52,4% των μαθητών μας πέτυχε 16-20 χιλιάδες μόρια  (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 17,4%), το 26,2% στην κλίμακα 16-18 (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 12,3%), ενώ το 26,2% στην κλίμακα 18-20 (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 5,1%).
Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!
Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας!
 
 
Λίστα επιτυχόντων
 
 neo-systhma
ypoloipa
 
 
 

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα του Σχολείου μας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 
Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσαν για άλλη μια χρονιά οι μαθητές μας στις πανελλαδικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν το ζήλο, την εργατικότητα των μαθητών μας, αλλά και τη συστηματική και ολοκληρωμένη προετοιμασία που διενεργείται στο Σχολείο μας. Οι τελειόφοιτοί μας, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, και παρά τα δύσκολα θέματα σε ορισμένα μαθήματα, σημείωσαν υψηλές επιδόσεις, κάνοντάς μας για άλλη μια χρονιά υπερήφανους. Με το 64,29% να συγκεντρώνει βαθμό πρόσβασης από 15 έως 20 και το 26,19% να συγκεντρώνει βαθμό πρόσβασης από 18 έως 20, οι μαθητές μας πετυχαίνουν με άνεση τους στόχους τους, αποδεικνύοντας ότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αποτέλεσμα συστηματικής και οργανωμένης δουλειάς.
Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και τους γονείς τους!
Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας!

 

Αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων Σχολικού Έτους 2014-2015

Ιατρική Αθήνας, Νομική Αθήνας, Πληροφορική Αθήνας, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πάτρας, Ψυχολογία Αθήνας… είναι μερικές από τις σχολές επιτυχίας των μαθητών μας.

Θεαματικά και φέτος τα αποτελέσματα του Λυκείου μας στις πανελλαδικές εξετάσεις, επιβεβαιώνοντας αφενός τον ζήλο και την προσπάθεια των μαθητών μας και αφετέρου την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές του Σχολείου μας. Οι τελειόφοιτοί μας,  συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις και, παρά τη μεγάλη δυσκολία των φετινών εξετάσεων, πέτυχαν το στόχο τους και εισήχθησαν σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, σε σχολές της πρώτης επιλογής τους και στη συντριπτική πλειοψηφία τους στην Αθήνα.

Ιδού και ορισμένα στατιστικά:

 • 93,9% επιτυχία στα Α.Ε.Ι.
 • 6,1% επιτυχία στα Τ.Ε.Ι.
 • 100% επιτυχία των μαθητών και των τριών κατευθύνσεων
 • 87,9% επιτυχία σε σχολές της πρώτης επιλογής
 • 100% επιτυχία στις υψηλόβαθμες και καταξιωμένες σχολές (Ιατρικές, Νομικές, Πολυτεχνικές, Φυσικομαθηματικές, Φιλοσοφικές, Ψυχολογίας κ.λπ.)
 • 100% επιτυχία των υποψηφίων μας σε ξένα πανεπιστήμια.
 • Το 67,7% των μαθητών μας πέτυχε σε σχολές της Αθήνας. Το πολύ υψηλό αυτό ποσοστό αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, ώστε να μην υποχρεωθούν τα παιδιά σε σπουδές μακριά από το σπίτι τους.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι:

 • Το 55,6% των μαθητών μας πέτυχε βαθμό πρόσβασης στην κλίμακα 16-20 (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 20,51%), το 41,7% στην κλίμακα 16-18 (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 15,44%), ενώ το 13,9% στην κλίμακα 18-20 (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 5,07%).
Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!
Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας!
 
 
 

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας!

Σε μια χρονιά που τα θέματα στα περισσότερα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας δυσκόλεψαν την πλειοψηφία των διαγωνιζομένων, οι μαθητές μας πέτυχαν και φέτος πολύ καλά αποτελέσματα, ώστε να εισαχθούν στις σχολές της επιλογής τους.

Μάλιστα, στους υψηλούς βαθμούς της κλίμακας οι μαθητές μας είχαν εξαιρετική επίδοση, όπως φαίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί, καταγράφοντας ποσοστό στις κλίμακες 16-18 και 18-20, υπερδιπλάσιο του αντίστοιχου πανελλαδικού.

panelladikes2015

 

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο πρώτος μαθητής της Θετικής Κατεύθυνσης και ο πρώτος της Θεωρητικής, συγκέντρωσαν 19243 μόρια και 19158 αντίστοιχα.

Το Σχολείο μας συγχαίρει τους μαθητές του και παραμένει σταθερά δίπλα τους, παρακολουθώντας την πορεία και καμαρώνοντας για τις επιτυχίες τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.