Αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων Σχολικού Έτους 2015-2016

Εξαιρετικά και φέτος τα αποτελέσματα του Λυκείου μας στις πανελλαδικές εξετάσεις, επιβεβαιώνοντας αφενός τον ζήλο και την προσπάθεια των μαθητών μας και αφετέρου την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές του Σχολείου μας. Ιατρική, Νομική, Πληροφορική, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Ναυπηγών, Ψυχολογία, Φιλολογία… είναι μερικές από τις σχολές επιτυχίας των μαθητών μας. Οι τελειόφοιτοί μας, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις, πέτυχαν το στόχο τους, εισήχθησαν σε σχολές της πρώτης επιλογής τους και στη συντριπτική πλειοψηφία τους στην Αθήνα.

Ιδού και ορισμένα στατιστικά:

  • 100% επιτυχία των μαθητών και των τριών προσανατολισμών
  • 91% επιτυχία στα Α.Ε.Ι.
  • 9% επιτυχία στα Τ.Ε.Ι.
  • 100% επιτυχία των υποψηφίων μας σε ξένα πανεπιστήμια της επιλογής τους, όπως τα University of Manchester, Swansea University, University of Leeds, University of Strathclyde, Cardiff University, Delft University of Technology, Université de Strasbourg,Université catholique de Louvain, Université de Bordeaux. Οι μαθητές μας που πέτυχαν στα ξένα πανεπιστήμια, καθώς έχουν επιτύχει και στα ελληνικά, θα επιλέξουν αν θα σπουδάσουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
  • 83,3% επιτυχία σε σχολές της πρώτης επιλογής
  • 100% επιτυχία στις υψηλόβαθμες και καταξιωμένες σχολές (Ιατρικές, Νομικές, Πολυτεχνικές, Φυσικομαθηματικές, Φιλοσοφικές, Ψυχολογίας κ.λπ.)
  • 36,4% των μαθητών μας στους πρώτους 30 της Σχολής τους
  • 66,7% των μαθητών μας πέτυχε σε σχολές της Αθήνας. Το πολύ υψηλό αυτό ποσοστό αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, ώστε να μην υποχρεωθούν τα παιδιά σε σπουδές μακριά από το σπίτι τους.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι:

  • Το 52,4% των μαθητών μας πέτυχε 16-20 χιλιάδες μόρια  (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 17,4%), το 26,2% στην κλίμακα 16-18 (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 12,3%), ενώ το 26,2% στην κλίμακα 18-20 (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 5,1%).
Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!
Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας!
 
 
Λίστα επιτυχόντων
 
 neo-systhma
ypoloipa
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.