ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Ι.Μ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 2017

Εξαιρετικά και φέτος τα αποτελέσματα του Λυκείου μας! Οι μαθητές μας, με ζήλο και προσπάθεια, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις. Αξιοποιώντας την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές του Σχολείου μας, διαγωνίστηκαν με βαρύ οπλισμό και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε περιζήτητες σχολές της Ελλάδας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, κάνοντάς μας υπερήφανους για μια ακόμη φορά. Πολυτεχνικές Σχολές, όπως Ναυπηγών, Αρχιτεκτόνων, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στην Πολυτεχνική Σχολή της Ρουέν και στο University of Manchester), Νομική (στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Χαϊδελβέργης και Ρενς), Ιατρική (στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου της Τσεχίας), Ψυχολογία (στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Birmingham City University), Οικονομικά (στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο ΠΑΠΕΙ, στο University of Strathclyde, στο Bocconi University και στο Maastricht University)… είναι μερικές μόνο από τις σχολές επιτυχίας των μαθητών μας, οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα της Τριπλής επιλογής που παρέχει το Σχολείο μας, σπουδάζουν ό,τι θέλουν, όπου θέλουν.

Ιδού ορισμένα στατιστικά:

  • 95,65% επιτυχία στα Α.Ε.Ι.
  • 4,35% επιτυχία στα Τ.Ε.Ι.
  • 100% επιτυχία των υποψηφίων μας σε ξένα πανεπιστήμια της επιλογής τους, όπως τα University of Manchester, Universität Heidelberg, INSA Rouen, Université de Reims, Université de Strasbourg, University of Salford, University of Strathclyde, Birmingham City University, Maastricht University, Bocconi University. Οι μαθητές μας που πέτυχαν στα ξένα πανεπιστήμια, καθώς έχουν επιτύχει και στα ελληνικά, θα επιλέξουν αν θα σπουδάσουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
  • 85% επιτυχία σε σχολές της πρώτης επιλογής (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 20%, σύμφωνα με δήλωση του Υπουργού Παιδείας )
  • 100% επιτυχία στις υψηλόβαθμες και καταξιωμένες σχολές (Νομικές, Πολυτεχνικές, Οικονομικές, Ψυχολογίας κ.λπ.)
  • 39,22% των μαθητών μας στους πρώτους 30 της Σχολής τους
  • 62,22% των μαθητών μας πέτυχε σε σχολές της Αθήνας. Το πολύ υψηλό αυτό ποσοστό αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, ώστε να μην υποχρεωθούν τα παιδιά σε σπουδές μακριά από το σπίτι τους.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι:

  • Το 63,4% των μαθητών μας πέτυχε 15.000-20.000 μόρια  (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 25,5%), ενώ το 24,4% πέτυχε 18.000-20.000 μόρια (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 5,1%).
Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!
Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας! 
 
 Λίστα επιτυχόντων:
 
apotel-panelad
 
panep-eksoterikou
 
10toisekato
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.