Αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων Σχολικού Έτους 2013-2014

Θεαματικά ήταν για άλλη μια χρονιά τα αποτελέσματα των μαθητών του Λυκείου μας στις Πανελλαδικές εξετάσεις, επιβεβαιώνοντας αφενός τον ζήλο και την προσπάθεια των μαθητών μας και αφετέρου την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές του Σχολείου μας. Οι τελειόφοιτοί μας,  συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις και, παρά τη μεγάλη άνοδο των βάσεων φέτος, πέτυχαν όλοι σε πανεπιστημιακές σχολές και μάλιστα της πρώτης επιλογής τους και στη συντριπτική πλειοψηφία τους στην Αθήνα. Να σημειώσουμε ότι δυο μαθητές μας πέτυχαν, η Ελένη Δημητρίου 1η στη Νομική της Αθήνας και ο Δημήτρης Κουτρέλλης 2ος στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ και πολλοί άλλοι μαθητές μας βρίσκονται στους πρώτους 30 της Σχολής τους.

Ιδού και ορισμένα στατιστικά:

  • 100% επιτυχία στα Α.Ε.Ι.
  • 100% επιτυχία των μαθητών και των τριών κατευθύνσεων
  • 78% επιτυχία σε σχολές της πρώτης επιλογής
  • 100% επιτυχία στις υψηλόβαθμες και καταξιωμένες σχολές (Νομικές, Πολυτεχνικές, Φυσικομαθηματικές, Ιατρικές, Βιολογικές, Φιλοσοφικές και Ψυχολογίας, Οικονομικές)
  • Το 73,34% των μαθητών μας πέτυχε σε σχολές της Αθήνας. Το πολύ υψηλό αυτό ποσοστό αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, ώστε να μην υποχρεωθούν τα παιδιά σε σπουδές μακριά από το σπίτι τους.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι:

  • Το 65,2% των μαθητών μας πέτυχε βαθμό πρόσβασης στην κλίμακα 16-20 (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 25,56%), το 34,8% στην κλίμακα 16-18 (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 16,08%), ενώ το 30,4% στην κλίμακα 18-20 (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 9,48%).

Είναι αξιοσημείωτο, τέλος, ότι τα θεαματικά αποτελέσματα και της φετινής χρονιάς συνδέονται με μια ισορροπημένη μαθητική ζωή, στη διάρκεια της οποίας η οργάνωση, η σοβαρότητα, η συστηματική προετοιμασία συμβαδίζουν με το οικογενειακό κλίμα που συνδιαμορφώνουμε όλοι μας στον χώρο του Σχολείου, Διεύθυνση, διδάσκοντες, μαθητές και γονείς. Ο συνδυασμός αυτός έχει ως συνέπεια την καλή ψυχολογική κατάσταση των παιδιών, απαραίτητο στοιχείο για την ψυχοπνευματική τους ωρίμαση, την επιτυχία σε κάθε επίπεδο και τα άριστα αποτελέσματα στις εξετάσεις τους.

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!
Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.