Ζήστε την εμπειρία ενός British Summer School in Athens αποκλειστικά στη Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου! 
button-en  button-gr
summer 2019

 didaktra-button  eggrafi-button

Φέτος το καλοκαίρι προσφέρετε στο παιδί σας τη δυνατότητα να ανακαλύψει έναν νέο κόσμο συμμετέχοντας στο Space Cadet Summer School. Ως μέλος των Space Cadets, το παιδί σας θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι και να αποκτήσει γνώσεις για το Διάστημα σε ένα αγγλόφωνο περιβάλλον.

Οι Space Cadets:

  • θα ανακαλύψουν – με οδηγούς τους έμπειρους Space Instructors δασκάλους τους – νέους συναρπαστικούς κόσμους: της Τέχνης, του Αθλητισμού, της Επιστήμης, της Ιστορίας, της Γεωγραφίας και της αγγλικής γλώσσας,
  • θα λάβουν μέρος σε ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων,
  • θα συμμετάσχουν σε εξορμήσεις στο βουνό και στη θάλασσα και
  • θα εξερευνήσουν τον πλανήτη της αγγλικής γλώσσας.

Το The British Summer School in Athens 2019:

  • σχεδιάζεται από εκπαιδευτικούς της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου και του British Council,
  • απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5–12 ετών,
  • θα πραγματοποιηθεί από τις 18 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου 2019 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου στην Παλλήνη,
  • καλύπτει τη μεταφορά των μαθητών από και προς το σπίτι με σχολικά λεωφορεία,
  • διαρκεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08.30 έως τις 14.40, με δυνατότητα Προγράμματος Φύλαξης έως τις 16.40, το οποίο περιλαμβάνει γεύμα και επιστροφή με σχολικά λεωφορεία τα οποία κινούνται σε κεντρικούς άξονες.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

STEM
Οι Space Cadets θα ανακαλύψουν τη «δύναμη» της Αστρονομίας, της Ρομποτικής, της Μηχανικής, της Επιστήμης, της Τεχνολογίας και των Μαθηματικών μέσα από βιωματικές δραστηριότητες και συναρπαστικές προκλήσεις.


Εργαστήρια iPad
Ολόκληρο το «Διάστημα» στο iPad σου!
Οι Space Cadets θα συμμετάσχουν σε διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργικά projects και στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού χρησιμοποιώντας iPads.

Sports
Οι Space Cadets θα ανακαλύψουν τη δύναμη του υγιούς σώματος δοκιμάζοντας διαφορετικά Αθλήματα και Ψυχαγωγικά Παιχνίδια.
 
Art
Οι Space Cadets θα ανακαλύψουν τη δημιουργικότητα που κρύβουν μέσα τους και θα μάθουν να χρησιμοποιούν τη δύναμη της Τέχνης.
 
Role-play
Οι Space Cadets θα ανακαλύψουν τη δύναμη της Φαντασίας μέσα από δραστηριότητες δραματοποίησης, παιχνίδια, τραγούδια και ιστορίες με θέμα το Διάστημα.
 
Beach Day και Field Trip
Οι Space Cadets θα πραγματοποιήσουν εξορμήσεις όπου θα εξερευνήσουν το φυσικό περιβάλλον και το «Διάστημα», θα συμμετάσχουν σε ομαδικές δραστηριότητες και θα αντιληφθούν τη δύναμη της συνεργασίας και της άμιλλας.
 
Η εξόρμηση στη θάλασσα γίνεται σύμφωνα με τους εθνικούς και βρετανικούς κανονισμούς που αφορούν στην προστασία της υγείας και της ασφάλειας των παιδιών.

Space Cadet Summer School – ένας κόσμος γεμάτος ανακαλύψεις!

 didaktra-button  eggrafi-button

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.