Ζήστε την εμπειρία ενός British Summer School in Athens αποκλειστικά στη Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου! 
button-en  button-gr
summerschool general

 didaktra-button  eggrafi-button

Φέτος το καλοκαίρι προσφέρετε στο παιδί σας τη δυνατότητα να ανακαλύψει τη «δύναμη της φύσης» συμμετέχοντας στο Planeteer Summer School. Ως μέλος των Planeteers, το παιδί σας θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι και να αποκτήσει γνώσεις για τον κόσμο γύρω μας σε ένα αγγλόφωνο περιβάλλον.

Οι μικροί Planeteers:

  • θα ανακαλύψουν – με οδηγούς τους έμπειρους Planeteers-δασκάλους του – νέους συναρπαστικούς κόσμους: της Τέχνης, του Αθλητισμού, της Επιστήμης,της Ιστορίας, της Γεωγραφίας και της αγγλικής γλώσσας,
  • θα λάβουν μέρος σε ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων,
  • θα συμμετάσχουν σε εξορμήσεις στο βουνό και στη θάλασσα, και
  • θα εξερευνήσουν τον «πλανήτη» της αγγλικής γλώσσας.

Το The British Summer School in Athens 2018:

• σχεδιάζεται από εκπαιδευτικούς της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου και του British Council,
• απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών,
• θα πραγματοποιηθεί από τις 18 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου 2018 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου στην Παλλήνη,
• καλύπτει τη μεταφορά των μαθητών από και προς το σπίτι με σχολικά λεωφορεία,
• διαρκεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:30΄έως τις 14:40΄ με δυνατότητα Προγράμματος Φύλαξης έως τις 16:40΄, το οποίο περιλαμβάνει γεύμα και επιστροφή με σχολικά λεωφορεία τα οποία κινούνται σε κεντρικούς οδικούς άξονες.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

STEM: Οι Planeteers θα ανακαλύψουν τη «δύναμη» της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών μέσα από βιωματικές δραστηριότητες και συναρπαστικές προκλήσεις.

Sports: Οι Planeteers θα ασκηθούν και θα ψυχαγωγηθούν ενώ, δοκιμάζοντας διάφορα αθλήματα και παιχνίδια, θα μάθουν να ελέγχουν τη «δύναμη» ενός υγιούς σώματος.     

Art: Οι Planeteers θα δημιουργήσουν και θα γνωρίσουν τη «δύναμη» της Τέχνης.

Role-play: Οι Planeteersθα μάθουν να χρησιμοποιούν τη «δύναμη» της Φαντασίας μέσα από δραστηριότητες δραματοποίησης, παιχνίδια, τραγούδια και ιστορίες.

Beach Day and Field Trip: Οι Planeteers θα εξορμούν από τη βάση τους για να εξερευνήσουν τον φυσικό κόσμο.  Θα διασκεδάσουν με παιχνίδια και αθλήματα και θα μάθουν τη «δύναμη» της συνεργασίας και της άμιλλας.  

*Η εξόρμηση στη θάλασσα γίνεται σύμφωνα με τους εθνικούς και βρετανικούς κανονισμούς που αφορούν στην προστασία της υγείας και της ασφάλειας των παιδιών.

 

Planeteer Summer School – η Δύναμη του Πλανήτη είναι στα χέρια μας!

 

 didaktra-button  eggrafi-button

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.