Βράβευση μαθητών των Ε΄ και Στ΄ τάξεων του Δημοτικού της Σχολής

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας των Ε΄ και Στ΄ τάξεων  που βραβεύτηκαν για την επίδοσή τους στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών για μαθητές Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού. Από τους δώδεκα μαθητές που συμμετείχαν στη Β΄ Φάση: ο Γ. Μπαρτσώτας και η Ζ. Τσουρούφλη έλαβαν το 1ο Βραβείο, η Δ. Σκοτινιώτη και   ο Χ. Φιλίππου έλαβαν το 2ο Βραβείο, και τέλος οι Ν. Θεοδωρακόπουλος, Ν. Κάρλου, Λ. Ντουρουντού, Μ. Τζελέπης,  Θ. Χριστοφορίδου έλαβαν έπαινο συμμετοχής. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

IMG_0924.jpgIMG_0928.jpgIMG_0936.jpg

INVITATION

The English Theatre Society of Primary School kindly invites you to the play 

NARNIA

The Lion, the Witch and the Wardrobe

 

Friday, 10 June 2016, 19:00'
Venue: School Theatre, Pallini
 
Your presence will be much appreciated.
 
narnia

Βράβευση των μαθητών μας των Ε΄ και Στ΄ τάξεων στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» του περιοδικού Μικρός Ευκλείδης

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας Μ. Αργυρακοπούλου, Ι. Γιαννακοπούλου, Α Κακάμπουρα, Σ. Καλύβα, Β. Καπογιάννη, Χ. Ντόνη, Ν. Παπουτσόπουλο, Ν. Πιτέλη, Σ. Σκεπαρνιά, Ν. Σκουλούδη, Κ. Τεφάνη, Μ. Τζελέπη, Ζ. Τσουρούφλη,και Θ. Χριστοφορίδου, οι οποίοι βραβεύτηκαν την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 για την επίδοσή τους στον Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» του περιοδικού Μικρός Ευκλείδης. 
Ο διαγωνισμός είναι συμμετοχικός και στόχος του είναι να εισάγει ομαλά τους μαθητές στους διαγωνισμούς που ακολουθούν στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. 
Τους ευχόμαστε, λοιπόν, με τον ίδιο ενθουσιασμό που προσπάθησαν φέτος, να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και τα επόμενα χρόνια.

1.jpg2.jpg3.jpg

Βράβευση μαθητριών της Στ΄Δημοτικού σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Αστρονομίας

Οι μαθήτριες της Στ΄ Δημοτικού, Καρανδρέα Χριστίνα και Τσουρούφλη Ζωή βραβεύτηκαν στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Αστρονομίας  με θέμα:  «Γίνε επιστήμονας του Cassini για μια μέρα»,  για το δοκίμιό τους στην κατηγορία 10-12 ετών.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές 10 έως 18 ετών από χώρες- μέλη της ESA και από τις συνεργαζόμενες χώρες με την ESA. Οι χώρες αυτές είναι: Βέλγιο, Τσεχία, ∆ανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό μελέτησαν τους τρεις στόχους που μπορεί να φωτογραφήσει το Cassini ενώ βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Κρόνο και πρότειναν στην ομάδα επιστημόνων της αποστολής NASA/ESA/ASI Cassini-Huygens ποιον από τους τρεις στόχους θεωρούν σημαντικότερο και γιατί.

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες μας!

Το βραβευμένο κείμενό τους μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

cassini-2016

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.