Πρώτη θέση στον διαγωνισμό για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Euroscola, 2017

Την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη των επιτυχόντων στον διαγωνισμό για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Euroscola κατέλαβε η Αγγελική Μεθενίτη, μαθήτρια της Β΄ Λυκείου της Σχολής μας. Μετά την επιτυχή της συμμετοχή στον διαγωνισμό που διεξήχθη την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, η μαθήτριά μας θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου Νέων που θα συγκληθεί στις 27 Οκτωβρίου 2017 στο Στρασβούργο.

Συγχαίρουμε τη μαθήτρια μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

 

euroscola-banner

Σημαντική διάκριση μαθητών της Σχολής στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Euroscola, 2016

Για άλλη μια χρονιά, μαθητές του Λυκείου μας συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Euroscola, που διεξήχθη την Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016. Πιο συγκεκριμένα, οι μαθήτριες της Β ́Λυκείου Μαριάννα Ανδριανάκου, Βασιλίζα Γεωργιάδου, Σαββίνα Κριθαρίδου, Νίκη Σουσούνη και Ναταλία Τσουλουχά διακρίθηκαν και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου Νέων που θα συγκληθεί στις 13 Μαΐου στο Στρασβούργο.

Συγχαίρουμε τις μαθήτριές μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

euroscola-2016

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού

Με μεγάλη επιτυχία για το Σχολείο μας ολοκληρώθηκαν οι σχολικοί αγώνες Κλασικού Αθλητισμού Α΄ φάσης Λυκείων Αν. Αττικής, που έγιναν στον Άγιο Κοσμά και στα Σπάτα την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα, η μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου Μουστάκα Κλειώ κατέλαβε τη 2η θέση, και το αργυρό μετάλλιο, στα 3.000 μέτρα με χρόνο 13.15,0. Ακόμη, ο μαθητής της Α΄ Λυκείου Σπύρος Ντουντούμης διαγωνίστηκε στο μήκος και με άλμα 5,21 μέτρα κατέλαβε την 7η θέση.

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους ευχόμαστε πολλές ακόμα επιτυχίες!

1.jpg2.jpg3.jpg

Διάκριση μαθήτριας σε Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, η μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου Κλειώ Μουστάκα έλαβε μέρος στον Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου που διοργάνωσε το γραφείο Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Αττικής, στο πάρκο του Σχινιά. Η μαθήτριά μας μάλιστα κατέκτησε τη 2η θέση στα 3 χλμ. με χρόνο 13΄: 58΄΄. Τη συγχαίρουμε για την επιτυχία της!

1.jpg2.jpg3.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.