Τελετή αποφοίτησης 2015

Με μια ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η αποφοίτηση των τελειοφοίτων την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015. Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Ά.Ι.Παναγιωτόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Σχολής, ο οποίος συνεχάρη τους τελειοφοίτους για τις διακρίσεις και τις επιτυχίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους στη Σχολή. Επίσημη προσκεκλημένη και κύρια ομιλήτρια ήταν η κ. Μαρίνα -Λαμπράκη Πλάκα, Ομ. Καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης και Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης – Μουσείου Αλεξ. Σούτζου, η οποία παρότρυνε τους μαθητές να αγαπήσουν τη γνώση και να αγωνίζονται πάντα γι’ αυτήν. Ακολούθησε η αποχαιρετιστήρια ομιλία του κ. Σ Κουτσούνη, Διευθυντή του Λυκείου, ο οποίος συνεχάρη τους τελειοφοίτους για τις επιδόσεις τους στις εξετάσεις και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Μια ιδιαίτερα συγκινητική ομιλία απηύθυνε εκ μέρους των τελειοφοίτων η Β. Κατσιβέλη, η οποία έλαβε το Αριστείο της Σχολής 2014-2015 και το Έπαθλο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου. Τέλος, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Χ. Στασινόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων, ο οποίος καλωσόρισε τους τελειοφοίτους στη μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου.

Μετά το πέρας των ομιλιών και τη μουσική παρέμβαση των μαθητριών Μ. Κυπρούλη και Ν. Τσίτσου-Καμπελή που έπαιξαν στο πιάνο αποσπάσματα από τα έργα των Eric Satie, Yann Tiersen και Yiruma, απονεμήθηκαν τα ακόλουθα Αριστεία και Βραβεία:

Η Βαρβάρα Κατσιβέλη βραβεύτηκε με το Αριστείο της Σχολής και το Έπαθλο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, για το ήθος, την επίδοση και τη δράση της καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής της στη Σχολή. Το Βραβείο Επίδοσης και το Έπαθλο Σοφοκλή Μαρκιανού απονεμήθηκε στον μαθητή Κωνσταντίνο Βυθούλκα, καθώς και το Βραβείο Ξένων Γλωσσών. Το Αθλητικό Βραβείο απονεμήθηκε στη μαθήτρια Μαρίνα Γεννηματά. Τέλος, ο Σύλλογος Αποφοίτων της Σχολής απένειμε το βραβείο Νικολάου Δ. Μακρή στον μαθητή Κωνσταντίνο Αθητάκη και το Βραβείο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου στον μαθητή Κωνσταντίνο Βυθούλκα.

Η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη δεξίωση στο αίθριο του Σχολείου προς τιμήν των αποφοίτων και των οικογενειών τους.

IMG_4474.JPGIMG_4505.JPGIMG_4551.JPGIMG_4598.JPGIMG_4759.JPGIMG_4833.JPGIMG_4883.JPGIMG_4943.JPGIMG_5009.JPGIMG_5157.JPGIMP_0302.jpgIMP_0303.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.