Τελετή Αποφοίτησης 2016

Με βαθιά συγκίνηση και υπερηφάνεια αποχαιρετίσαμε την Πέμπτη 30 Ιουνίου τους τελειόφοιτους του σχολικού έτους 2015-2016. Στην εναρκτήρια ομιλία, ο κ. Ά.Ι.Παναγιωτόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Σχολής, αναφέρθηκε στους συναισθηματικούς δεσμούς που, παρά τις αντιξοότητες της εποχής, κτίζονται ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων. Ο κ. Δ. Νανόπουλος, επίσημος προσκεκλημένος και κύριος ομιλητής της εκδήλωσης, ζήτησε από τους τελειόφοιτους να προτάξουν το γενικό καλό και να αγωνιστούν γι’ αυτό χωρίς συμβιβασμούς και υπαναχωρήσεις, ενώ ο κ. Σ. Κουτσούνης, Διευθυντής του Λυκείου της Σχολής, τόνισε την αξία της αυτοπραγμάτωσης ως μέσου επίτευξης της συλλογικής ευημερίας. Μια ιδιαίτερα συγκινητική ομιλία απηύθυνε εκ μέρους των τελειόφοιτων ο Φίλιππος Μιχαήλ Ταμβακίδης, ο οποίος έλαβε το Αριστείο της Σχολής και το Έπαθλο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου. Τέλος, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Γ. Ανδριάνης, Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων, καλωσορίζοντας τους τελειόφοιτους στη μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου.

Μετά το πέρας των ομιλιών και τη μουσική παρέμβαση των Β. Καραθανάση και Φ. Ταμβακίδη, απονεμήθηκαν τα ακόλουθα Αριστεία και Βραβεία:

Ο Φ. Ταμβακίδης βραβεύτηκε με το Αριστείο της Σχολής και το Έπαθλο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, για το ήθος, την επίδοση και τη δράση του καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής του στη Σχολή. Το Βραβείο Επίδοσης, το Έπαθλο Σοφοκλή Μαρκιανού καθώς και το Βραβείο Ξένων Γλωσσών απονεμήθηκαν στον μαθητή Σ. Νικολόπουλο. Το Βραβείο Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων απονεμήθηκε στη Β. Καραθανάση, ενώ το Αθλητικό Βραβείο απονεμήθηκε στις μαθήτριες Κ. Μουστάκα και Χ. Μπαμπούρη. Ειδικό Βραβείο απονεμήθηκε στα μέλη της Εικονικής Επιχείρησης ATCΑ.Ε., η οποία αναδείχθηκε «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2014». Τέλος, ο Σύλλογος Αποφοίτων της Σχολής απένειμε το Βραβείο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου στον μαθητή Φ. Ταμβακίδη και το βραβείο Νικολάου Δ. Μακρή στον μαθητή Σ. Νικολόπουλο.

Η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη δεξίωση στο αίθριο του Σχολείου προς τιμήν των αποφοίτων και των οικογενειών τους.

0.JPG1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG5.JPG6.JPG7.JPG8.JPG9.JPGIMG_8971.JPGIMG_8978.JPGIMG_9088.JPGIMG_9118.JPGIMG_9333_2.JPG

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.