Τελετή Αποφοίτησης 2017

Με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετίσαμε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου τους τελειόφοιτους του σχολικού έτους 2016-2017. Η εκδήλωση άρχισε με τον χαιρετισμό του κ. Ά.Ι.Παναγιωτόπουλου, Γενικού Διευθυντή της Σχολή. Επίσημος προσκεκλημένος και κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Καθηγητής κ. Ι. Σηφάκης, ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα της Πληροφορικής σε παγκόσμιο επίπεδο που το 2007 τιμήθηκε με το Βραβείο Turing. Στη συνέχεια εκφώνησε ομιλία ο κ. Σ. Κουτσούνης, Διευθυντής του Λυκείου της Σχολής, και αμέσως μετά τον λόγο πήρε η μαθήτρια Α. Ιωαννίδη, η οποία έλαβε το Αριστείο της Σχολής 2016-2017 και το Έπαθλο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Γ. Ανδριάνης, Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων, ο οποίος καλωσόρισε τους τελειόφοιτους στη μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου. Ευχάριστη νότα στην τελετή αποτέλεσαν οι μουσικές παρεμβάσεις από τελειοφοίτους μας.

Ακολούθησε η απονομή των ακόλουθων Αριστείων και Βραβείων:

Το Αριστείο της Σχολής και το Έπαθλο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου απονεμήθηκε στη μαθήτρια Α. Ιωαννίδη για το ήθος, την επίδοση και τη δράση της καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής της στη Σχολή. Το Βραβείο Επίδοσης και το Έπαθλο Σοφοκλή Μαρκιανού απονεμήθηκαν στη μαθήτρια Χ. Παπαδοπούλου. Το Βραβείο Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων δόθηκε στις μαθήτριες Β. Αυλωνίτη, Β. Γεωργιάδου, Α. Ιωαννίδη, Μ. Κεντρωτή, Σ. Κριθαρίδου, Δ. Σταθακοπούλου, Ν. Τσουλουχά και στον μαθητή Β. Φελέκη για τη θεατρική τους δράση και στους μαθητές Ν. Καλλίθρακα, Κ. Κάλλο, Β. Μπάκα, Α. Πλάκα, Α. Σαρίογλου και Α. Τσέτογλου για τη μουσική. Το Βραβείο Ξένων Γλωσσών απονεμήθηκε στον μαθητή Ν. Δημητρόπουλο και στη μαθήτρια Ν. Σουσούνη, ενώ το Βραβείο Μαθηματικών δόθηκε στους μαθητές Α. Αλεξανδρή-Γαλανόπουλο και Ν. Δημητρόπουλο. Επίσης, ο Σύλλογος Αποφοίτων απένειμε το Βραβείο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου στη μαθήτρια Δ. Σταθακοπούλου και το Βραβείο Ν. Δ. Μακρή στον μαθητή Χ. Κοιλάκο. Τέλος, δόθηκαν Έπαινοι στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα της Τριπλής Επιλογής.

Η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη δεξίωση στο αίθριο του Σχολείου προς τιμήν των αποφοίτων και των οικογενειών τους.

DSC_7367.jpgDSC_7412.jpgDSC_7413.jpgDSC_7447.jpgDSC_7448.jpgDSC_7482.jpgDSC_7529.jpgDSC_7557.jpgDSC_7616.jpgDSC_7685.jpgDSC_7710.jpgDSC_7711.jpgDSC_7975.jpgDSC_8122.jpgDSC_8130.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.