Παραγωγή ταινίας μικρού μήκους με θέμα την ενδοσχολική βία

Με αφορμή το φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού του Σχολείου μας, στο πλαίσιο του μαθήματος της εικαστικής αγωγής, δημιούργησαν μια ενδιαφέρουσα ταινία που ασχολείται με την βία στα σχολεία.
Παρά τα όποια τεχνικά μικροπροβλήματα το εικαστικό αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.

Διαβάστε περισσότερα: Παραγωγή ταινίας μικρού μήκους με...

Διαγωνισμός Ζωγραφικής Galileo

Η Ευρώπη δημιουργεί το δικό της δορυφορικό σύστημα πλοήγησης: το Πρόγραμμα Galileo. Οι Δορυφόροι του προγράμματος Galileo θα χρησιμοποιηθούν για να γνωρίζουμε ακριβώς που βρίσκεται ένα άτομο ή ένα αντικείμενο πάνω στη γη.Το Πρόγραμμα Galileo πρόκειται να αρχίσει την εκτόξευση τουλάχιστον 27 δορυφόρων, οι οποίοι θα σχηματίζουν αστερισμό, σε τροχιά άνω των 20.000 χλμ από τη Γη. Οι δύο πρώτοι δορυφόροι προγραμματίζονται να εκτοξευθούν το τρίτο τρίμηνο του 2011, χρησιμοποιώντας έναν πύραυλο για να τους πάνε στο διάστημα. Ένας από αυτούς τουςδορυφόρους θα πάρει το όνομα ενός παιδιού που ζει στο Βέλγιο και ο άλλος θα πάρει το όνομα ενός παιδιού που ζει στη Βουλγαρία. Οι επόμενοι δορυφόροι θα λάβουν επίσης το όνομα ενός παιδιού από ένα κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Διαβάστε περισσότερα: Διαγωνισμός Ζωγραφικής Galileo

Με αφορμή την έκθεση "Μνήμες και Σπαράγματα" της Όλγας Χανδέλη

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λέφα φιλοξένησε την ατομική έκθεση της Όλγας Χανδέλη με τίτλο «Μνήμες και σπαράγματα».
Μέσα από τα έργα της ο άνθρωπος αναδεικνύεται ως μοναδική και ανεπανάληπτη οντότητα, που διαρκώς εξελίσσεται και ανασύρει την διαχρονικότητα των πραγμάτων, Μνήμες εικόνες, ιδέες και εμπειρίες συναθροίζονται, δημιουργώντας το παρόν και προβάλλοντας το μέλλον.
Μαθητές της Γ' Τάξης του Δημοτικού της σχόλης μας και με αφορμή τις μεγάλες αναγεννησιακές φιγούρες που φιλοτέχνησε η καλλιτέχνης με την τεχνική του κολάζ,
δούλεψαν στο σχολείο με παρόμοια τεχνική φτιάχνοντας της δικές τους δημιουργίες.

Διαβάστε περισσότερα: Με αφορμή την έκθεση "Μνήμες και...

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής, Φωτογραφίας και Βίντεο του Βρετανικού Συμβουλίου

Top aponomi-vraveion

«Γιατί είναι σημαντικά τα δάση; Τι μπορούμε να κάνουμε για να τα προστατεύσουμε από τις πυρκαγιές;»

Με αφορμή τον διαγωνισμό video, φωτογραφίας και ζωγραφικής που διοργάνωσε το βρετανικό συμβούλιο με θέμα την προστασία των δασών, ζητήθηκε από τα παιδιά της 5ης και η 6ης τάξης δημοτικού του σχολείου μας να κάνουν την

Διαβάστε περισσότερα: Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής,...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.