Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες

Θεατρικό Παιχνίδι

Μέσα από το Θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζουν συναισθήματα και καταστάσεις χρησιμοποιώντας διάφορες θεατρικές τεχνικές, να αντιμετωπίζουν φοβίες και επιθυμίες μέσα από παιχνίδια παντομίμας, δραματοποίησης και αυτοσχεδιασμού. Με κάθε μορφή θεατρικής έκφρασης τα παιδιά επικοινωνούν, μαθαίνουν τον κόσμο και εκτονώνονται.

theatriko_01.jpgtheatriko_02.jpgtheatriko_03.jpgtheatriko_04.jpgtheatriko_05.jpgtheatriko_06.jpgtheatriko_07.jpgtheatriko_08.jpgtheatriko_09.jpgtheatriko_10.jpgtheatriko_11.jpgtheatriko_12.jpg

Παιδί και Τεχνολογία

Η προσέγγιση στη σύγχρονη τεχνολογία με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και διαδραστικής οθόνης γίνεται για τα παιδιά με τρόπο διασκεδαστικό. Η επαφή με τον Η/Υ και τη διαδραστική οθόνη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του παιχνιδιού με στόχο την εξάσκηση της λεπτής κινητικότητας των παιδιών, την ενίσχυση της παρατηρητικότητάς τους και τη διαπίστωση της χρησιμότητας του Η/Υ ως υποστηρικτικού εργαλείου εννοιών που αναπτύσσονται στην ομάδα. Επίσης, τα παιδιά έρχονται από μικρή ηλικία σε επαφή με τις αρχές της αλγοριθμικής σκέψης μέσω της χρήσης των beebots και συμμετέχουν σε καινοτόμα και διασκεδαστικά εργαστήρια που συνδυάζουν την τέχνη, την επιστήμη των υπολογιστών και τις κατασκευές με χρήση εκπαιδευτικών εργαλείων όπως το makey-makey.   

1.jpg2.jpg3.jpg

Κολύμβηση

Η εξοικείωση των παιδιών με το νερό και ο συνδυασμός ασκήσεων του προγράμματος κολύμβησης βοηθά στην καλλιέργεια της αυτοπεποίθησης και στην ασφαλή κίνηση των παιδιών μέσα στο νερό.

kolimvisi000.jpgkolimvisi001.jpgkolimvisi002.jpgkolimvisi003.JPGkolimvisi004.JPG

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.