Εισαγωγή

Ο Παιδικός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο αποτελούν το πρώτο στάδιο της μαθησιακής πορείας των παιδιών και τη βάση πάνω στην οποία θεμελιώνεται η έμφυτη ανάγκη τους για γνώση και η διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους. Σε ένα χαρούμενο και ασφαλές περιβάλλον, τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, τη βιωματική προσέγγιση και ποικίλα ερεθίσματα κατακτούν τη γνώση και αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους.

Η αγγλική γλώσσα είναι κύρια γλώσσα στη Σχολή μας και δεν διδάσκεται ως "ξένη". Έτσι, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το British Council και του προγράμματος British Council at I.M.Panagiotopoulos School, στον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο μας εφαρμόζονται καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα, ειδικά σχεδιασμένα για πολύ μικρούς μαθητές. Στόχος μας είναι από νωρίς οι μαθητές να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στη χρήση της αγγλικής γλώσσας ως μέσου επικοινωνίας και τα προγράμματά μας να αποτελούν την ιδανική αφετηρία για την απόκτηση των καλύτερων δυνατών βάσεων.

Ο Παιδικός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο δέχονται παιδιά περίπου από 2,5 ετών και το ωράριο λειτουργίας είναι 8:30΄-14:40΄. Ωστόσο, στο πλαίσιο του προγράμματος φύλαξης που λειτουργεί στην Προσχολική Αγωγή, υπάρχει η δυνατότητα προσέλευσης των παιδιών στις 7:45΄ και παραμονής τους μέχρι τις 16:40΄. Επιπλέον, για τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού το πρόγραμμα παρατείνεται -προαιρετικά- μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

001
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.