Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023

Και φέτος τα αποτελέσματα των μαθητών μας ήταν εξαιρετικά!

Αξιοποιώντας το σταθμισμένο πρόγραμμα προετοιμασίας του Λυκείου μας και με πολύτιμους αρωγούς στην προετοιμασία τους τους καθηγητές μας, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πολύ υψηλές βαθμολογίες και να επιτύχουν σε περιζήτητες και υψηλόβαθμες σχολές.

Παράλληλα, ακολουθώντας το Πρόγραμμα της Τριπλής Επιλογής, πέτυχαν σε πολύ καλές σχολές της προτίμησής τους σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Τα αποτελέσματα αυτά επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο αφενός την προσήλωση των μαθητών μας στους στόχους τους και αφετέρου τον σταθερό προσανατολισμό του Σχολείου μας στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης μέσα από το οργανωμένο και συνεχώς εξελισσόμενο πρόγραμμα σπουδών που εφαρμόζει.

Αναφέρουμε ενδεικτικά:

100% των μαθητών μας πέτυχε σε περιζήτητες και υψηλόβαθμες σχολές των Πανεπιστημίων και των Πολυτεχνείων της χώρας και,

70% πέτυχε σε σχολές της Αθήνας.

100% των μαθητών μας που επέλεξαν να φοιτήσουν σε Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια έγινε δεκτό.

84% των υποψηφίων των Ανθρωπιστικών Σπουδών εισήχθη σε σχολές Νομικής και Ψυχολογίας στην Αθήνα.

88% των υποψηφίων του επιστημονικού πεδίου Θετικών Σπουδών εισήχθη σε πολυτεχνικές σχολές,

34% εξ αυτών στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

89% των υποψηφίων του επιστημονικού πεδίου Οικονομίας και Πληροφορικής εισήχθη σε σχολές της Αθήνας και του Πειραιά.

67% των υποψηφίων του Προσανατολισμού των Σπουδών Υγείας εισήχθη σε σχολές της Αθήνας.

Επίσης, μαθητές μας πέτυχαν:

τηθέση στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και

την θέση στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Αναφέρουμε ενδεικτικά την εντυπωσιακή υπεροχή των μαθητών του Σχολείου μας στην ανώτερη βαθμολογική κλίμακα 18-20:

 

anthropistikes2023

 

thetikes-2023

 

glossa-2023

 

 

Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας για την επιτυχία τους. Αξιοποιώντας το σταθμισμένο πρόγραμμα προετοιμασίας της Σχολής και συνεργαζόμενοι ουσιαστικά με τους καθηγητές τους, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πολύ υψηλές βαθμολογίες σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Παράλληλα, ακολουθώντας το Πρόγραμμα της Τριπλής Επιλογής, πέτυχαν σε πολύ καλές σχολές της προτίμησής τους σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Ειδικότερα, οι μαθητές μας πέτυχαν σε περιζήτητες και υψηλόβαθμες σχολές των Πανεπιστημίων και των Πολυτεχνείων της χώρας, όπως είναι η Ιατρική, η Νομική, η Ψυχολογία, το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ, το τμήμα Πληροφορικής του ΟΠΑ, και είναι έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της ζωής τους.

Αναφέρουμε ενδεικτικά:

100% επιτυχία των μαθητών μας σε περιζήτητες και υψηλόβαθμες σχολές των Πανεπιστημίων και των Πολυτεχνείων της χώρας.

100% επιτυχίατωνμαθητώνμαςσεΕυρωπαϊκάΠανεπιστήμια (University of Bristol, The University of Edinburgh, University of Glasgow, University of Southampton, Vrije Universiteit Amsterdam, University of Twente, University of Maastricht, Université Lyon III, Jean Moulin)

75% των υποψηφίων των Ανθρωπιστικών σπουδών εισήχθη σε σχολές Νομικής και Ψυχολογίας

73% των υποψηφίων του επιστημονικού πεδίου Θετικών Σπουδών εισήχθη σε πολυτεχνικές σχολές, με το 27%εξ αυτών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

40% των υποψηφίων του Προσανατολισμού των Σπουδών Υγείας εισήχθη σε Ιατρικές Σχολές και τμήματα Βιολογίας.

75% των υποψηφίων του επιστημονικού πεδίου Οικονομίας και Πληροφορικής εισήχθη σε σχολές της Αθήνας και του Πειραιά.

Τα αποτελέσματα αυτά επιβραβεύουν τον σταθερό προσανατολισμό της Σχολής μας στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης μέσα από οργανωμένα και συνεχώς εξελισσόμενα προγράμματα σπουδών.

Αναφέρουμε ενδεικτικά την εντυπωσιακή υπεροχή των μαθητών του Σχολείου μας στην ανώτερη βαθμολογική κλίμακα 18-20:

 • Στη Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία: 6,40% (Πανελλαδικό Ποσοστό 0,98)
 • Στα Αρχαία Ελληνικά 11,1% (Πανελλαδικό Ποσοστό 2,27%)
 • Στη Φυσική 57,1% (Πανελλαδικό Ποσοστό 12,44%)
 • Στα Μαθηματικά 35,7% (Πανελλαδικό Ποσοστό 13,44%)
 • Στην Ιστορία 55,5% (Πανελλαδικό Ποσοστό 15,56%)
 • Στα Λατινικά 55,5% (Πανελλαδικό Ποσοστό 17,96%)
 • Στη Χημεία 35,7% (Πανελλαδικό Ποσοστό 11,88%)

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους γονείς τους!

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας!

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!

Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!

Συνεχίζουμε με προσήλωση το έργο μας!

 

2022-apotelesmata-new

Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

Εξαιρετικά και αυτή τη χρονιά, και παρά τις δύσκολες συνθήκες, τα αποτελέσματα των τελειοφοίτων μας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Οι μαθητές μας, αξιοποιώντας το σταθμισμένο πρόγραμμα προετοιμασίας της Σχολής και συνεργαζόμενοι ουσιαστικά με τους καθηγητές τους, κατάφεραν να συγκεντρώσουν πολύ υψηλές βαθμολογίες σε κάθε επιστημονικό πεδίο. Δεν είναι τυχαία λοιπόν η επιτυχία τους στις πιο υψηλόβαθμες και περιζήτητες σχολές κάθε επιστημονικού πεδίου: Ιατρική ΕΚΠΑ, Νομική ΕΚΠΑ, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ΟΠΑ. Να τονίσουμε επίσης ότι οι μαθητές μας, αξιοποιώντας τη Τριπλή επιλογή, πέτυχαν όλοι σε πολύ καλές σχολές της προτίμησής τους σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Από τα εξαιρετικά αποτελέσματα των μαθητών μας αναφέρουμε ενδεικτικά:

100% επιτυχία των μαθητών μας σε Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία της χώρας.

100% επιτυχίατωνμαθητώνμαςσεΕυρωπαϊκάΠανεπιστήμια (Erasmus Rotterdam University, Maastricht University, Dundee University, Vrije University of Amsterdam, University of Surrey, University of Kent, University of Lancaster).

70% των υποψηφίων μας εισήχθη σε σχολές της Αθήνας.

20% των μαθητών μας βρίσκεται στους πρώτους 30 επιτυχόντες στην Σχολή εισαγωγής τους.

82% των υποψηφίων του επιστημονικού πεδίου Θετικών Σπουδών εισήχθη σε πολυτεχνικές σχολές με το 38% εξ αυτών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

38% των υποψηφίων του Προσανατολισμού των Σπουδών Υγείας εισήχθη σε Ιατρικές Σχολές και τμήματα Βιολογίας.

81% των υποψηφίων του επιστημονικού πεδίου Οικονομίας και Πληροφορικής εισήχθη σε σχολές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Πειραιά.

30% των υποψηφίων των Ανθρωπιστικών σπουδών εισήχθησαν σε σχολές των Νομικών και Πολιτικών Επιστημών.

Τα αποτελέσματα αυτά, επιβραβεύουν τον σταθερό προσανατολισμό της Σχολής μας στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης μέσα από οργανωμένα και συνεχώς εξελισσόμενα προγράμματα σπουδών.

Αναφέρουμε ενδεικτικά την εντυπωσιακή υπεροχή των μαθητών του Σχολείου μας στην ανώτερη βαθμολογική κλίμακα 18-20:

 • Στα Αρχαία 10% (Πανελλαδικό Ποσοστό 3,83%)
 • Στα Μαθηματικά 29% (Πανελλαδικό Ποσοστό 8,83%)
 • Στη Φυσική 58% (Πανελλαδικό Ποσοστό 17,64%)
 • Στην Οικονομία 80% (Πανελλαδικό Ποσοστό 27,12%)
 • Στη Πληροφορική 80% (Πανελλαδικό Ποσοστό 21,7%)

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους γονείς τους!

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας!

2021-apotelesmata

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Ι.Μ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 2020

Θεαματικά τα αποτελέσματα του Λυκείου μας και φέτος! Οι μαθητές μας, με ζήλο και προσπάθεια, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν για μια ακόμη χρονιά, σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις. Αξιοποιώντας την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές του Σχολείου μας, πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές της επιθυμίας τους τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντάς μας υπερήφανους για μια ακόμη φορά. Πολυτεχνικές Σχολές (όπως Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, Ναυπηγών, κ.α.), Ιατρική, Φαρμακευτική, Νομική, Οικονομικά και Πληροφορική… είναι μερικές μόνο από τις σχολές επιτυχίας των μαθητών μας, οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα της Τριπλής επιλογής που παρέχει το Σχολείο μας, σπουδάζουν ό,τι θέλουν, όπου θέλουν.

Ας αφήσουμε όμως να μιλήσουν οι αριθμοί:

 • 100% επιτυχία των μαθητών μας που επέλεξαν να σπουδάσουν στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
 • 100% επιτυχία των μαθητών μας που επέλεξαν να σπουδάσουν σε ξένα πανεπιστήμια, όπως τα University of Manchester, University of Surrey, University of Essex, Lancaster University, University of Kent, University of Southampton, University of Surrey, University of Groningen, Maastricht University, University of Amsterdam, Eindhoven University of Technology, University of Twente. Οι μαθητές μας που πέτυχαν στα ξένα πανεπιστήμια, καθώς έχουν επιτύχει και στα ελληνικά, θα επιλέξουν αν θα σπουδάσουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
 • 100% επιτυχία στις υψηλόβαθμες και περιζήτητες σχολές (Πολυτεχνικές, Ιατρικές, Νομικές, Φαρμακευτικές, Οικονομικές κ.λπ.).
 • Υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας σε σχολές της πρώτης επιλογής.

Να σημειώσουμε εδώ ότι πολλοί μαθητές μας εισήχθησαν στις σχολές της πρώτης προτίμησής τους με πολύ καλή σειρά επιτυχίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε την 1η θέση στη Στατιστική του ΟΠΑ, την 3η θέση στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών και την 18η θέση στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι:

 • Το ποσοστό των γραπτών των μαθητών μας που βαθμολογήθηκαν μεταξύ 15 και 20 ανέρχεται στο 53.92% (το αντίστοιχο πανελλαδικό είναι 25.87%) και μάλιστα μεταξύ 19 και 20 φθάνει στο 12.25% (αντίστοιχο πανελλαδικό 6.18%).
Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!
Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Ι.Μ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 2019

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα του Λυκείου μας! Οι μαθητές μας, με ζήλο και προσπάθεια, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν για μια ακόμη χρονιά σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις. Αξιοποιώντας την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές του Σχολείου μας, πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές της επιθυμίας τους τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντάς μας υπερήφανους για μια ακόμη φορά. Πολυτεχνικές Σχολές (όπως Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Χημικών Μηχανικών, Ναυπηγών, Αρχιτεκτόνων), Οδοντιατρική, Νομική, Οικονομικά και Πληροφορική… είναι μερικές μόνο από τις σχολές επιτυχίας των μαθητών μας, οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα της Τριπλής επιλογής που παρέχει το Σχολείο μας, σπουδάζουν ό,τι θέλουν, όπου θέλουν.

Ας αφήσουμε όμως να μιλήσουν οι αριθμοί:

 • 100% επιτυχία στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
 • 100% επιτυχία σε ξένα πανεπιστήμια της επιλογής των υποψηφίων μας, όπως τα University of Surrey, University of Strathclyde, University of Sussex, Maastrict  University, Groningen University, Université Claude Bernard Lyon, Université Grenoble Alpes, Technische Universität Berlin, Freie Universität Berlin. Οι μαθητές μας που πέτυχαν στα ξένα πανεπιστήμια, καθώς έχουν επιτύχει και στα ελληνικά, θα επιλέξουν αν θα σπουδάσουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
 • 100% επιτυχία στις υψηλόβαθμες και περιζήτητες σχολές (Πολυτεχνικές, Νομικές, Οικονομικές κ.λπ.)
 • 84% επιτυχία σε σχολές της πρώτης επιλογής

Να σημειώσουμε εδώ ότι πολλοί μαθητές μας εισήχθησαν στις σχολές της πρώτης προτίμησής τους με πολύ καλή σειρά επιτυχίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε την  θέση στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, την  θέση στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ και την  θέση στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι:

 • Το ποσοστό των γραπτών των μαθητών μας που βαθμολογήθηκαν μεταξύ 16 και 20 ανέρχεται στο 51.45% (το αντίστοιχο πανελλαδικό είναι 21.32%) και μάλιστα μεταξύ 19 και 20 φθάνει στο 12.14% (αντίστοιχο πανελλαδικό 4.45%).
Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!
Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας!

Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

Συνεχίζοντας την παράδοση επιτυχιών, και παρά τα δύσκολα θέματα σε ορισμένα μαθήματα, οι τελειόφοιτοι της Σχολής μας σημείωσαν και φέτος εξαιρετικά αποτελέσματα στις πανελλαδικές εξετάσεις, ώστε θεωρείται βέβαιη η επίτευξη των στόχων τους. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τον ζήλο και την εργατικότητα των μαθητών μας, αλλά και τη συστηματική και ολοκληρωμένη προετοιμασία που γίνεται στο Σχολείο μας, αποδεικνύοντας ότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αποτέλεσμα μεθοδικής και οργανωμένης εργασίας. 

Σε επίπεδο σύγκρισης, το ποσοστό των γραπτών των μαθητών μας που βαθμολογήθηκαν μεταξύ 16 και 20 ανέρχεται στο 51.45% (το αντίστοιχο πανελλαδικό είναι 21.32%) και μάλιστα μεταξύ 19 και 20 φθάνει στο 12.14% (αντίστοιχο πανελλαδικό 4.45%).

 

Επίδοση 16-20

   

Μαθητές του Σχολείου

Μαθητές όλης της χώρας

 

Αναλογία

%

%

   

Όλες οι Ομάδες Μαθημάτων Προσανατολισμού

51,45

21,32

 

2,41

         
         
 

Επίδοση 17-20

   

Μαθητές του Σχολείου

Μαθητές όλης της χώρας

 

Αναλογία

%

%

   

Όλες οι Ομάδες Μαθημάτων Προσανατολισμού

35,26

14,73

 

2,39

         
         
 

Επίδοση 19-20

   

Μαθητές του Σχολείου

Μαθητές όλης της χώρας

 

Αναλογία

%

%

   

Όλες οι Ομάδες Μαθημάτων Προσανατολισμού

12,14

4,45

 

2,73


Ομάδες Μαθημάτων Προσανατολισμού

Επίδοση 16-20

   

Μαθητές του Σχολείου

Μαθητές όλης της χώρας

 

Αναλογία

%

%

   

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

63,64

23,03

 

2,76

ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

51,76

23,24

 

2,23

ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

47,22

16,96

 

2,78

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους γονείς τους!
Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.