Παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου

Οι μαθητές του Γυμνασίου γιόρτασαν στις 13 Φεβρουαρίου 2017 την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, με ηχογράφηση της δικής τους εκπομπής για το European School Radio, στο μάθημα της Μουσικής.

1.JPG2.JPG3.JPG

Με τον Zubin Mehta

Μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου της Σχολής μας με τον διάσημο μαέστρο κ.ZUBIN MEHTA στο Μέγαρο Μουσικής, μετά τη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Ισραήλ.

1.jpg2.png3.jpg

Μαθητές μας στο 1ο Χριστουγεννίατικο Bazaar Αγάπης της Eurobank

Μαθητές από όλες τις βαθμίδες της Σχολής μας έπαιξαν και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα Τραγόυδια στο 1ο Χριστουγεννίατικο Bazaar Αγάπης της Eurobank, όπου όλα τα δώρα έγιναν δώρα ζωής για 20 ιδρύματα.

Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά, η εμφάνισή τους ηταν εξαιρετική.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

ΦΟΝΙΣΣΑ στο ΜΕΓΑΡΟ - ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ

Αυλαία για τη ΦΟΝΙΣΣΑ, την Όπερα του Γ.Κουμεντάκη βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Α.Παπαδιαμάντη, νέα παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

1.jpg2.JPG3.JPG

Μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου της Σχολής μας με το Γενικό Δ/ντή της ΕΛΣ κ.Μ.Μιχαηλίδη(κέντρο), τον διάσημο Βαθύφωνο κ.Δ.Καβράκο και τον κ.Ι.Κούρτη(δεξιά) μετά την παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής.

4

Οι μαθητές μας στην παράσταση «Macbeth» στο Μέγαρο Μουσικής

Στις 24/01/2014 οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου της Σχολής μας παρακολούθησαν την όπερα «Macbeth» του G.Verdi από την Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στο τέλος της παράστασης οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πρωταγωνιστές καθώς και με τον μαέστρο και διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, τον κ. Μ.Μιχαηλίδη.

macbeth1.JPGmacbeth2.JPGmacbeth3.JPG

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.