Βραβευση του 15μελούς του Γυμνασίου μας - SID 2018


sid2018

 

Σήμερα γιορτάστηκε για 15η συνεχή χρονιά η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου και το 15μελές του Γυμνασίου μας παρέλαβε το 1ο βραβείο που απέσπασε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Safer Internet Day 2018 (SID 2018) στην κατηγορία των Γυμνασίων – Λυκείων με θέμα «Θετικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο – Προσωπικά Δεδομένα».

Διαβάστε περισσότερα: Βραβευση του 15μελούς του Γυμνασίου...

1o Πανελλήνιο Βραβείο SAFER INTERNET DAY 2018


sid2018

 

Το Γυμνάσιο της Σχολής μας απέσπασε το 1o Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Safer Internet Day 2018 (SID 2018) στην κατηγορία των Γυμνασίων – Λυκείων. Το θέμα του Διαγωνισμού ήταν «Θετικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο – Προσωπικά Δεδομένα» και οι μαθητές του Γυμνασίου συμμετείχαν με το video που ακολουθεί, πάνω σε μια ιδέα - σενάριο των μαθητών του Δεκαπενταμελούς του Γυμνασίου.

Διαβάστε περισσότερα: 1o Πανελλήνιο Βραβείο SAFER INTERNET...

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα των μαθητών μας στον 78ο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Θαλής»


eme-thal

 

Εξαιρετικά είναι και φέτος τα αποτελέσματα των μαθητών μας στον 78ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Θαλής» όπου διακρίθηκε το 30% των μαθητών που συμμετείχαν από το Γυμνάσιο και το 60% των μαθητών που συμμετείχαν από το Λύκειο.

Διαβάστε περισσότερα: Εξαιρετικά τα αποτελέσματα των...

«Οι Φυσικές Επιστήμες μας μαγεύουν… Στα άδυτα μονοπάτια της γνώσης…»


eef

 

 

Στις 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017, αριστούχοι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου της Σχολής μας συμμετείχαν στο φεστιβάλ που οργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών  με τις επιστημονικές ενώσεις των Χημικών, των Γεωλόγων, των Βιοεπιστημόνων και πανεπιστημιακούς καθηγητές διεθνούς κύρους στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Αθηνών στο Αιγάλεω με θέμα:

Διαβάστε περισσότερα: «Οι Φυσικές Επιστήμες μας μαγεύουν…...

«Η κίνηση των Πλανητών», μια ακόμη παρουσίαση του καθηγητή κ. Κοσμά Γαζέα στους μαθητές του Γυμνασίου μας


IMG 0030
 
Το Τμήμα Φυσικών Επιστημών της Σχολής και ο καθηγητής του Τμήματος Αστροφυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών και παρατηρησιακός αστρονόμος κ. Κοσμάς Γαζέας οργάνωσαν παρουσίαση με θέμα: «Η κίνηση των Πλανητών», για τους μαθητές της Β’ Γυμνασίου την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017  το βράδυ, στο Γεροσταθοπούλειο Αστεροσκοπείο του Παν/μίου Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα: «Η κίνηση των Πλανητών», μια ακόμη...

Βράβευση του τμήματος Ρομποτικής του Γυμνασίου μας από την Περιφέρεια Αττικής

2
 
Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η Περιφέρεια Αττικής τίμησε τους μαθητές του τμήματος Ρομποτική Γυμνασίου για το 1ο Βραβείο Έρευνας Project που απέσπασαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής FIRST LEGO LEAGUE GREECE 2017.

Διαβάστε περισσότερα: Βράβευση του τμήματος Ρομποτικής του...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.