Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet Day) 2015

thalis1314

Για 12η συνεχή χρονιά γιορτάστηκε η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου που διοργανώνεται σε ετήσια βάση από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης Insafe, στο πλαίσιο του προγράμματος Safer Internet της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Την Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 η Δράση Saferinternet.gr που αποτελεί τον Εθνικό Εκπρόσωπο του Δικτύου Insafe, οργάνωσε με τη στήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κλειστή θεματική ημερίδα με θέμα  "Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο: Καταπολεμούμε το διαδικτυακό εκφοβισμό!" στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Οι μαθητές του Γυμνασίου της Σχολής μας Βανέσσα Καραμπλιά, Όλγα Μουτζούρη, Οδυσσέας Περαντζάκης και ο μαθητής  της Α’ Λυκείου Βασίλης Φελέκης, μέλη του πάνελ νέων και πρεσβευτές της παραπάνω Δράσης, συντόνισαν τις προτάσεις που κατέθεσαν μαθητές από 35 σχολεία της χώρας για την καταπολέμηση του διαδικτυακού εκφοβισμού.

Στην ημερίδα συμμετείχαν ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ.  Κ. Τσουτσοπλίδης, ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δ. Παπαδημούλης, ο κ. Γ. Κορμάς εκπρόσωπος της Μονάδας Εφηβικής Υγείας  καθώς και οι Διευθυντές Εταιρικών Σχέσεων της Google και της Wind Ελλάς.

Η εκδήλωση προβλήθηκε σε live streaming και την παρακολούθησαν σχολεία από όλη την Ελλάδα.  

IMG_0452.JPGIMG_0454.JPGIMG_0458.JPGIMG_0466.JPGIMG_0469.JPGIMG_0471.JPG

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.