14η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών - European Union Science Olympiad – EUSO 2016

Πρώτη θέση στις εργαστηριακές ασκήσεις Φυσικής στη συνολική κατάταξη των σχολείων της Ανατολικής Αττικής – Πρώτη θέση και στα τρία εξεταζόμενα μαθήματα μεταξύ όλων των ιδιωτικών σχολείων του Α΄ ΕΚΦΕ Ανατολικής Αττικής

Στις 19 Δεκεμβρίου 2015 η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝΕΚΦΕ) πραγματοποίησε την πρώτη φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για την επιλογή στην 14η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών-EUSO 2016 τριμελών ομάδων μαθητών Λυκείου. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η προώθηση της πειραματικής διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών και η εξοικείωση των μαθητών με την επιστημονική μεθοδολογία για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων από την καθημερινή ζωή. Στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού, οι μαθητές μας Αλεξανδρής-Γαλανόπουλος Ανδρέας, Δημητρόπουλος Νικόλαος και Σαρίογλου Αλκίνοος συμμετείχαν με επιτυχία στον Τοπικό Διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια του ΕΚΦΕ Παλλήνης, κατακτώντας την 4η θέση στη συνολική κατάταξη των σχολείων του ΕΚΦΕ Α΄ Ανατολικής Αττικής. Να σημειώσουμε ότι η επίδοση των μαθητών μας στις εργαστηριακές ασκήσεις της Φυσικής ήταν 99/100, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στη συνολική κατάταξη των σχολείων της Ανατολικής Αττικής.

Τους συγχαίρουμε για την αξιόλογη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές προσπάθειές τους.

euso-logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.