Μαθαίνω, παίζω, εξερευνώ, δημιουργώ μέσα από τα αγγλικά!

 

saturday-new   eggrafi-tora

Το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 ξεκινά ο 1oς κύκλος του The British Council Saturday Creative School (English Through Art, Science and Games) ο οποίος θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018. Tο πρόγραμμα παρέχει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και αθλητικών παιχνιδιών στα Αγγλικά, τις οποίες υλοποιούν έμπειροι και ειδικά καταρτισμένοι καθηγητές του British Council και της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου. Το πρόγραμμα προσφέρει μία πλήρη εμπειρία στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας δίνοντας έμφαση στην αυτοέκφραση, καθώς και στην προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη.  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξεων Δημοτικού και  πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου της Σχολής, στην Παλλήνη. 

Ο 1ος κύκλος συναντήσεων με θέμα «Great Britain» θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο, να γνωρίσουν τα τραγούδια, τους χορούς και τα παραδοσιακά παιχνίδια της Σκωτίας, της Ουαλίας, της Β. Ιρλανδίας και της Αγγλίας, να έρθουν σ’ επαφή με την επιστήμη και να αποκτήσουν τον δικό τους «Great Map».

Εκτός από τους μαθητές του Σχολείου μας, μπορούν να συμμετάσχουν και μαθητές από άλλα σχολεία, που έχουν ανάλογο επίπεδο Αγγλικών.

Η εργαστηριακή μορφή του The British Council Saturday Creative School  απαιτεί ολιγομελή τμήματα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ικανός αριθμός μαθητών.

Το κόστος συμμετοχής συνολικά και για τα τέσσερα (4) εργαστήρια είναι 150,00 €.    Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε κάποια από τα εργαστήρια με κόστος 45,00 €/ανά Σάββατο.   Θα δοθεί προτεραιότητα στους μαθητές που θα επιλέξουν  όλο το πρόγραμμα. 

Τα παιδιά θα έρχονται  στο Σχολείο στις 09:45΄ το αργότερο και θα αναχωρούν στις 13:30΄,  με δική σας ευθύνη. 


Τα παιδιά που μαθαίνουν Αγγλικά από τον κορυφαίο οργανισμό διδασκαλίας της γλώσσας:

  • διδάσκονται από υψηλά καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές του British Council και της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, οι οποίοι θα τα εμπνεύσουν και θα τους δώσουν κίνητρα
  • μαθαίνουν Αγγλικά μέσα από έναν μεγάλο αριθμό δημιουργικών δραστηριοτήτων που θα ικανοποιήσουν την έμφυτη δημιουργικότητά τους
  • αναπτύσσουν τις ικανότητες, την αυτοπεποίθηση και τις γλωσσικές δεξιότητες που χρειάζονται για να επικοινωνούν στα Αγγλικά σε συζητήσεις σχετικές με θέματα που τους είναι οικεία
  • διδάσκονται με τρόπο διαφορετικό από ό,τι στο σχολείο, που όμως θα τα βοηθήσει να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες προσεγγίζοντας τη γλώσσα βιωματικά.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.