Μαθαίνω, παίζω, εξερευνώ, δημιουργώ μέσα από τα Αγγλικά!

 

saturday-2019   eggrafi-tora

Το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 ξεκινά ο 2oς κύκλος του The British Council Saturday Creative School (English through Art, Science and Games) ο οποίος θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 6 Απριλίου 2019. Tο πρόγραμμα παρέχει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και αθλητικών παιχνιδιών στα Αγγλικά. Διδάσκουν έμπειροι και ειδικά καταρτισμένοι καθηγητές του British Council και της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου. Το πρόγραμμα προσφέρει μία άλλη προσέγγιση στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, δίνοντας έμφαση στην αυτοέκφραση, καθώς και στην προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων Δημοτικού και πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου της Σχολής, στην Παλλήνη.

Ο 2ος κύκλος συναντήσεων με θέμα Pet Stories θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο των κατοικίδιων, να τα ακολουθήσουν στις περιπέτειές τους και να τα γνωρίσουν μέσα από ιστορίες, τραγούδια, κινητικά παιχνίδια, κατασκευές και επιστημονικές πληροφορίες.

Εκτός από τους μαθητές του Σχολείου μας, μπορούν να συμμετάσχουν και μαθητές από άλλα σχολεία, οι οποίοι έχουν ανάλογο επίπεδο Αγγλικών.

Η εργαστηριακή μορφή του The British Council Saturday Creative School απαιτεί ολιγομελή τμήματα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ικανός αριθμός μαθητών.

Το κόστος συμμετοχής συνολικά και για τα τέσσερα (4) εργαστήρια είναι 150,00€. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε κάποια από τα εργαστήρια με κόστος 45,00€/ανά Σάββατο.   Θα δοθεί προτεραιότητα στους μαθητές που θα επιλέξουν όλο το πρόγραμμα.

Τα παιδιά θα έρχονται στο Σχολείο στις 09:45΄ το αργότερο και θα αναχωρούν στις 13:30΄, με δική σας ευθύνη.


Τα παιδιά που μαθαίνουν Αγγλικά από τον κορυφαίο οργανισμό διδασκαλίας της γλώσσας:

  • διδάσκονται από υψηλά καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές του British Council και της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, οι οποίοι θα τα εμπνεύσουν και θα τους δώσουν κίνητρα,
  • μαθαίνουν Αγγλικά μέσα από έναν μεγάλο αριθμό δημιουργικών δραστηριοτήτων που θα ικανοποιήσουν την έμφυτη δημιουργικότητά τους,
  • αναπτύσσουν τις ικανότητες, την αυτοπεποίθηση και τις γλωσσικές δεξιότητες που χρειάζονται για να επικοινωνούν στα Αγγλικά σε συζητήσεις σχετικές με θέματα που τους είναι οικεία και
  • διδάσκονται με τρόπο διαφορετικό από ό,τι στο σχολείο, που όμως θα τα βοηθήσει να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες προσεγγίζοντας τη γλώσσα βιωματικά.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.