Μαθαίνω, παίζω, εξερευνώ, δημιουργώ μέσα από τα Αγγλικά!

 

Saturday school 2023-23   eggrafi-tora

Το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023, ξεκινά ο 2ος κύκλος εργαστηρίων του αγγλόφωνου προγράμματος The British Council Saturday Creative School (English Through Art, Science and Games).

Το πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιείται για 9η χρονιά, παρέχει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και αθλητικών παιχνιδιών στα Αγγλικά. Διδάσκουν έμπειροι και ειδικά καταρτισμένοι καθηγητές της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου. Το πρόγραμμα προσφέρει μία διαφορετική προσέγγιση στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας δίνοντας έμφαση στην αυτοέκφραση και την προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών.
Απευθύνεται σε παιδιά Νηπίου, Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων Δημοτικού και πραγματοποιείται στo κτήριο της Α΄ Δημοτικού της Σχολής. Εκτός από τους μαθητές του Σχολείου μας, μπορούν να συμμετάσχουν και μαθητές από άλλα σχολεία, οι οποίοι έχουν ανάλογο επίπεδο Αγγλικών.
 
Το θέμα μας φέτος είναι “World Explorers” και τα παιδιά θα πραγματοποιήσουν μία σειρά από εκπαιδευτικά ταξίδια και διαδρομές σε αγγλόφωνες χώρες σε όλο τον κόσμο, μέσα από ιστορίες, τραγούδια, κινητικά παιχνίδια, κατασκευές, πειράματα και επιστημονικές πληροφορίες για τη ζωή, την κουλτούρα και την καθημερινότητα των ανθρώπων, αλλά και το φυσικό περιβάλλον στις χώρες αυτές.
 
Η εργαστηριακή μορφή του The British Council Saturday Creative School απαιτεί ολιγομελή τμήματα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ικανός αριθμός μαθητών.
 
Τα παιδιά θα έρχονται στο Σχολείο στις 09:45΄ το αργότερο και θα αναχωρούν στις 13:30΄,  με δική σας ευθύνη.
 
Το κόστος συμμετοχής συνολικά και για τα τέσσερα (4) εργαστήρια του 1ου κύκλου είναι 160,00€. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε κάποια από τα εργαστήρια με κόστος 45,00€/ανά Σάββατο. Θα δοθεί προτεραιότητα στους μαθητές που θα επιλέξουν όλο το πρόγραμμα.
 
 

 programme-2nd-new

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.