Ξεκινήστε ένα αξέχαστο ταξίδι στο

The British Summer School in Athens 2024
και πάρτε μέρος σε
Wondrous Journeys
 button-en  button-gr
eggrafi-button
 summer-2024-new

 didaktra-button  eggrafi-button

Στο The British Summer School in Athens, κάθε ημέρα είναι και μία νέα περιπέτεια: συναρπαστικές εκδρομές, εντυπωσιακά αθλήματα, χορός, κολύμπι, πειράματα, τέχνη, μαγειρική και υπαίθριες δραστηριότητες.

Πάρτε μέρος στο Wondrous Journeys και εμπνευστείτε από τα επιτεύγματα σπουδαίων ανθρώπων από όλο τον κόσμο και τα κατορθώματα τολμηρών περιηγητών και οραματιστών που τόλμησαν να αψηφήσουν τις προκλήσεις.

Συμμετέχοντας στο Wondrous Journeys, θα περπατήσετε μαγευτικά μονοπάτια, θα αναζητήσετε κρυμμένους θησαυρούς στο δάσος και θα χαράξετε τη δική σας πορεία στην παραλία. Τον πραγματικό θησαυρό όμως θα τον βρείτε στις φιλίες που θα δημιουργήσετε και στις αξέχαστες εμπειρίες που θα μοιραστείτε!

Ξεκλειδώστε τη Μαγεία της Φύσης και ελάτε μαζί μας να εξερευνήσουμε κοντινές παραλίες, πάρκα και βουνά, να ανακαλύψουμε τα μυστήρια του φυσικού κόσμου μέσα από συναρπαστικά παιχνίδια και δραστηριότητες.

Ο κόσμος που μας περιβάλλει κρύβει μέσα του γνώση και δημιουργικότητα που θα σας εκπλήξουν!

Ζήστε το Ταξίδι της Ζωής και μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε το δικό σας ταξίδι στο The British Summer School in Athens. Αν είστε ένας εκκολαπτόμενος επιστήμονας, ένας επίδοξος καλλιτέχνης, ένας λάτρης των σπορ ή ένας θαυμαστής της περιπέτειας, σίγουρα εδώ υπάρχει κάτι για εσάς.

Κατά τη διάρκεια του The British Summer School in Athens θα απολαύσετε:

  • Κολύμπι σε κοντινή παραλία,
  • υπαίθριες ψυχαγωγικές δραστηριότητες υπό την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών,
  • συναρπαστικές εκδρομές σε κοντινά βουνά ή πάρκα και
  • συναρπαστικά μαθήματα χορού.

Στο Wondrous Journeys οι τολμηροί εξερευνητές θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο:

STEM and Robotics 

Ανακαλύψτε τον κόσμο της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών μέσα από πρακτικές δραστηριότητες και συναρπαστικές προκλήσεις. Μάθετε πώς να σχεδιάζετε και να προγραμματίζετε το δικό σας ρομπότ!

iPad Workshops

Ασχοληθείτε με διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργικές εργασίες και κυνήγι θησαυρού χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα λογισμικού και iPad. 

Sports & Yoga

Ανακαλύψτε τη χαρά της γιόγκα και εξερευνήστε διάφορα αθλήματα και παιχνίδια από όλο τον κόσμο.

Art

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και ελάτε σε επαφή με διαφορετικούς τρόπους έκφρασης μέσω της τέχνης.

Role-play

Καλλιεργείστε τη φαντασία σας μέσα από δραστηριότητες δραματοποίησησης, παιχνίδια, τραγούδια και ιστορίες εμπνευσμένες από τα επιτεύγματα και τα κατορθώματα σπουδαίων ερευνητών.

Το Wondrous Journeys:

  • Έχει σχεδιαστεί από καθηγητές της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου σε συνεργασία με το British Council,
  • Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών,
  • Πραγματοποιείται από τις 17 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου 2024 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου στην Παλλήνη,
  • Καλύπτει τη μεταφορά των μαθητών με σχολικά λεωφορεία,
  • Διαρκεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:30΄ έως τις 14:40΄ και
  • Προσφέρει προαιρετική δυνατότητα παραμονής έως τις 16:40΄ στο Απογευματινό Πρόγραμμα Fun after 14:40΄, το οποίο περιλαμβάνει γεύμα και ποικίλες θεματικές δράσεις όπως δανειστική βιβλιοθήκη, κινητικά και επιτραπέζια παιχνίδια, αθλητικές δραστηριότητες, προβολή ταινιών, κατασκευές και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Ελάτε μαζί μας για ένα αξέχαστο καλοκαίρι εξερεύνησης, ανακάλυψης και ομαδικών δραστηριοτήτων στο The British Summer School in Athens!

Μην χάσετε την περιπέτεια της ζωής σας.

Κλείστε τη θέση σας σήμερα!

 

 didaktra-button  eggrafi-button

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.