Χριστουγεννιάτικη Αγορά 2012

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, ενώσαμε τις δυνάμεις μας, για να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Οι μαθητές όλων των βαθμίδων της Σχολής μας ετοίμασαν πρωτότυπες και δημιουργικές κατασκευές και δώρα για μικρούς και μεγάλους, γούρια, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, παιχνίδια, κοσμήματα, και άλλα πολλά, μαγείρεψαν μαζί με τους δασκάλους και τους καθηγητές τους ελληνικές και διεθνείς γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα καθώς επίσης ελληνικά και ξένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Επίσης, με μεγάλη επιτυχία λειτούργησε και το στέκι των αποφοίτων της Σχολής.

Τα έσοδα από τη φετινή Χριστουγεννιάτικη Αγορά διατέθηκαν ως εξής:

  • 1.000 € στον τηλεμαραθώνιο της Unicef.
  • Δύο εντοιχιζόμενες κουζίνες αξίας 1.116 € στον ξενώνα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.
  • 1.500 € στο σωματείο για την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων, μνημείων και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς «Διάζωμα». Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν στα Αρχαία Θέατρα Επιδαύρου, Δελφών και Διονύσου.
  • Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης αξίας 10.000€ στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Παλλήνης-Γέρακα και Μαρκόπουλου.

Επίσης, στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς οι μαθητές της Στ΄ Δημοτικού της Σχολής μας διέθεσαν χριστουγεννιάτικες κάρτες της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. (Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου). Φέτος διατέθηκαν 12.240 κάρτες καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Η  Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. τίμησε τους μαθητές με ειδικό έπαινο για τη θερμή ανταπόκρισή τους.

DSC05301.JPGfoto3.JPGIMG_0882.JPG

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.