Χριστουγεννιάτικη Αγορά 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη Αγορά.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο πρόγραμμα με θεατρικά και μουσικά δρώμενα, events και role-play, αλλά και να δοκιμάσουν ελληνικές και διεθνείς γλυκές και αλμυρές λιχουδιές.
Συγκινητική ήταν η στιγμή που απόφοιτοι τραγούδησαν μαζί με τους μαθητές της Σχολής Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που είχαν ηχογραφήσει σε κασέτα 20 χρόνια πριν.
Οι μαθητές όλων των βαθμίδων της Σχολής μας ετοίμασαν με φαντασία πρωτότυπες και δημιουργικές κατασκευές και δώρα για μικρούς και μεγάλους, γούρια, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, παιχνίδια, κοσμήματα, και άλλα πολλά.
Με μεγάλη επιτυχία, επίσης, λειτούργησε το Café Greco από γονείς μαθητών του Σχολείου καθώς και το στέκι των αποφοίτων της Σχολής.
Η ενεργή συμμετοχή και συμβολή των μαθητών και των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, των γονέων και των αποφοίτων υπήρξε καθοριστική για την επιτυχία της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς 2014.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg

Φέτος, για πρώτη χρονιά, η Χριστουγεννιάτικη Αγορά της Σχολής μας έχει τη δική της ιστοσελίδα που κατασκεύασαν  μαθητές της Γ’Λυκείου. Επισκεφθείτε τη πατώντας εδώ.

afisa 2014

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.