Συνάντηση με τον Gregory Maguire

Οι μαθητές που παρακολουθούν την απογευματινή δραστηριότητα English Theatre Society  έχουν κατά καιρούς συναντηθεί με γνωστούς άγγλους και αμερικανούς συγγραφείς:
Ο Gregory Maguire, συγγραφέας του πολυβραβευμένου με Tony Award έργου Wicked, στη διάρκεια ολιγοήμερης παραμονής του στην Αθήνα έμαθε ότι το English Theatre Society της Σχολής μας ανέβασε το 2009 το έργο του και θέλησε να γνωρίσει από κοντά τους μαθητές μας. Το έργο Wicked έχει ανέβει στο Broadway της Νέας Υόρκης,  στο West End του Λονδίνου και σε πολλές άλλες πρωτεύουσες του κόσμου με τεράστια επιτυχία. 
Οι μαθητές μας γνώρισαν από κοντά το συγγραφέα, μίλησαν μαζί του και διατύπωσαν τις απόψεις τους για το έργο του. Κατά την συνάντηση αυτή  γνώρισαν και μίλησαν και με κορυφαίους Βρετανούς και Αμερικανούς συγγραφείς οι οποίοι μαζί με τον Gregory Maguire έχουν ιδρύσει μια άτυπη ομάδα φίλων της Ελλάδας και προωθούν τις κλασικές σπουδές στις χώρες τους. Το όνομα αυτής της ομάδας είναι «The Examined Life: Greek Studies in the Schools» και την απαρτίζουν συγγραφείς όπως η βραβευμένη Ουαλή  Susan Cooper, η Βρετανίδα Jill Paton Walsh, ο Αφροαμερικανός συγγραφέας, εικονογράφος και ποιητής Ashley Bryan και ο Βρετανός John Rowe Townsend.
 
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpgletter.jpg
 
Maguire’ s interview [pdficon]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.