DSC 0281

Ο Δρ. David Khayat, ιατρός ογκολόγος και πρωτεργάτης της Χάρτας των Παρισίων κατά του καρκίνου και της παγκόσμιας μάχης ενάντια στην επάρατη νόσο, επισκέφθηκε τη χώρα μας με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του και την οργάνωση εκδήλωσης - διάλεξης από το Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ και την Πρόεδρό του κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Με την ευκαιρία αυτή ο κ. Khayat επισκέφθηκε το Σχολείο μας την Τρίτη, 6/5/2014 και μίλησε αποκλειστικά στους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου μας για τη σωστή αντικαρκινική διατροφή.

DSC_0270.JPGDSC_0290.JPGDSC_0305.JPG

* Ο κος Καγιάτ είναι Διευθυντής του Αντικαρκινικού τμήματος του Νοσοκομείου Pitié-Salpetrière, πρόεδρος και ιδρυτής της AVEC (L'Association pour la Vie Espoir contre le Cancer), πρόεδρος και ιδρυτής του INCA (Cancer National Institute), καθηγητής Ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο Pierre et Marie Curie στο Παρίσι και επίκουρος καθηγητής στο MD Anderson Cancer Center στο Τέξας. Ο κος Καγιάτ, ως ενεργός ερευνητής στην ογκολογία και την κλινική φαρμακολογία, έχει γράψει αρκετά βιβλία για τον καρκίνο και συμμετέχει σε πολλές επιστημονικές εκδόσεις.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.