ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Ι.Μ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 2020

Θεαματικά τα αποτελέσματα του Λυκείου μας και φέτος! Οι μαθητές μας, με ζήλο και προσπάθεια, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν για μια ακόμη χρονιά, σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις. Αξιοποιώντας την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές του Σχολείου μας, πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές της επιθυμίας τους τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντάς μας υπερήφανους για μια ακόμη φορά. Πολυτεχνικές Σχολές (όπως Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, Ναυπηγών, κ.α.), Ιατρική, Φαρμακευτική, Νομική, Οικονομικά και Πληροφορική… είναι μερικές μόνο από τις σχολές επιτυχίας των μαθητών μας, οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα της Τριπλής επιλογής που παρέχει το Σχολείο μας, σπουδάζουν ό,τι θέλουν, όπου θέλουν.

Ας αφήσουμε όμως να μιλήσουν οι αριθμοί:

 • 100% επιτυχία των μαθητών μας που επέλεξαν να σπουδάσουν στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
 • 100% επιτυχία των μαθητών μας που επέλεξαν να σπουδάσουν σε ξένα πανεπιστήμια, όπως τα University of Manchester, University of Surrey, University of Essex, Lancaster University, University of Kent, University of Southampton, University of Surrey, University of Groningen, Maastricht University, University of Amsterdam, Eindhoven University of Technology, University of Twente. Οι μαθητές μας που πέτυχαν στα ξένα πανεπιστήμια, καθώς έχουν επιτύχει και στα ελληνικά, θα επιλέξουν αν θα σπουδάσουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
 • 100% επιτυχία στις υψηλόβαθμες και περιζήτητες σχολές (Πολυτεχνικές, Ιατρικές, Νομικές, Φαρμακευτικές, Οικονομικές κ.λπ.).
 • Υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας σε σχολές της πρώτης επιλογής.

Να σημειώσουμε εδώ ότι πολλοί μαθητές μας εισήχθησαν στις σχολές της πρώτης προτίμησής τους με πολύ καλή σειρά επιτυχίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε την 1η θέση στη Στατιστική του ΟΠΑ, την 3η θέση στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών και την 18η θέση στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι:

 • Το ποσοστό των γραπτών των μαθητών μας που βαθμολογήθηκαν μεταξύ 15 και 20 ανέρχεται στο 53.92% (το αντίστοιχο πανελλαδικό είναι 25.87%) και μάλιστα μεταξύ 19 και 20 φθάνει στο 12.25% (αντίστοιχο πανελλαδικό 6.18%).
Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!
Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Ι.Μ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 2019

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα του Λυκείου μας! Οι μαθητές μας, με ζήλο και προσπάθεια, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν για μια ακόμη χρονιά σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις. Αξιοποιώντας την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές του Σχολείου μας, πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές της επιθυμίας τους τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντάς μας υπερήφανους για μια ακόμη φορά. Πολυτεχνικές Σχολές (όπως Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Χημικών Μηχανικών, Ναυπηγών, Αρχιτεκτόνων), Οδοντιατρική, Νομική, Οικονομικά και Πληροφορική… είναι μερικές μόνο από τις σχολές επιτυχίας των μαθητών μας, οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα της Τριπλής επιλογής που παρέχει το Σχολείο μας, σπουδάζουν ό,τι θέλουν, όπου θέλουν.

Ας αφήσουμε όμως να μιλήσουν οι αριθμοί:

 • 100% επιτυχία στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
 • 100% επιτυχία σε ξένα πανεπιστήμια της επιλογής των υποψηφίων μας, όπως τα University of Surrey, University of Strathclyde, University of Sussex, Maastrict  University, Groningen University, Université Claude Bernard Lyon, Université Grenoble Alpes, Technische Universität Berlin, Freie Universität Berlin. Οι μαθητές μας που πέτυχαν στα ξένα πανεπιστήμια, καθώς έχουν επιτύχει και στα ελληνικά, θα επιλέξουν αν θα σπουδάσουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
 • 100% επιτυχία στις υψηλόβαθμες και περιζήτητες σχολές (Πολυτεχνικές, Νομικές, Οικονομικές κ.λπ.)
 • 84% επιτυχία σε σχολές της πρώτης επιλογής

Να σημειώσουμε εδώ ότι πολλοί μαθητές μας εισήχθησαν στις σχολές της πρώτης προτίμησής τους με πολύ καλή σειρά επιτυχίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε την  θέση στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, την  θέση στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ και την  θέση στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι:

 • Το ποσοστό των γραπτών των μαθητών μας που βαθμολογήθηκαν μεταξύ 16 και 20 ανέρχεται στο 51.45% (το αντίστοιχο πανελλαδικό είναι 21.32%) και μάλιστα μεταξύ 19 και 20 φθάνει στο 12.14% (αντίστοιχο πανελλαδικό 4.45%).
Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!
Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας!

Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

Συνεχίζοντας την παράδοση επιτυχιών, και παρά τα δύσκολα θέματα σε ορισμένα μαθήματα, οι τελειόφοιτοι της Σχολής μας σημείωσαν και φέτος εξαιρετικά αποτελέσματα στις πανελλαδικές εξετάσεις, ώστε θεωρείται βέβαιη η επίτευξη των στόχων τους. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τον ζήλο και την εργατικότητα των μαθητών μας, αλλά και τη συστηματική και ολοκληρωμένη προετοιμασία που γίνεται στο Σχολείο μας, αποδεικνύοντας ότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αποτέλεσμα μεθοδικής και οργανωμένης εργασίας. 

Σε επίπεδο σύγκρισης, το ποσοστό των γραπτών των μαθητών μας που βαθμολογήθηκαν μεταξύ 16 και 20 ανέρχεται στο 51.45% (το αντίστοιχο πανελλαδικό είναι 21.32%) και μάλιστα μεταξύ 19 και 20 φθάνει στο 12.14% (αντίστοιχο πανελλαδικό 4.45%).

 

Επίδοση 16-20

   

Μαθητές του Σχολείου

Μαθητές όλης της χώρας

 

Αναλογία

%

%

   

Όλες οι Ομάδες Μαθημάτων Προσανατολισμού

51,45

21,32

 

2,41

         
         
 

Επίδοση 17-20

   

Μαθητές του Σχολείου

Μαθητές όλης της χώρας

 

Αναλογία

%

%

   

Όλες οι Ομάδες Μαθημάτων Προσανατολισμού

35,26

14,73

 

2,39

         
         
 

Επίδοση 19-20

   

Μαθητές του Σχολείου

Μαθητές όλης της χώρας

 

Αναλογία

%

%

   

Όλες οι Ομάδες Μαθημάτων Προσανατολισμού

12,14

4,45

 

2,73


Ομάδες Μαθημάτων Προσανατολισμού

Επίδοση 16-20

   

Μαθητές του Σχολείου

Μαθητές όλης της χώρας

 

Αναλογία

%

%

   

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

63,64

23,03

 

2,76

ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

51,76

23,24

 

2,23

ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

47,22

16,96

 

2,78

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους γονείς τους!
Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας!

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2018

Πολύ καλά και φέτος τα αποτελέσματα του Λυκείου μας! Οι μαθητές μας, με ζήλο και προσπάθεια, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις. Αξιοποιώντας την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές του Σχολείου μας, πέτυχαν την εισαγωγή τους σε περιζήτητες σχολές της Ελλάδας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, κάνοντάς μας υπερήφανους για μια ακόμη φορά. Πολυτεχνικές Σχολές (όπως Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Ναυπηγών, Αρχιτεκτόνων), Νομική, Ψυχολογία, Οικονομικά και Πληροφορική… είναι μερικές μόνο από τις σχολές επιτυχίας των μαθητών μας, οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα της Τριπλής επιλογής που παρέχει το Σχολείο μας, σπουδάζουν ό,τι θέλουν, όπου θέλουν.

Ιδού ορισμένα στατιστικά:

 • 100% επιτυχία στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
 • 100%επιτυχίασεξέναπανεπιστήμιατηςεπιλογήςτωνυποψηφίωνμας, όπωςτα University of Kent, Oxford Brookes University, University of Bristol, Lancaster University, University of Strathclyde, University of Twente, University of Greenwich, Drexel University. Οι μαθητές μας που πέτυχαν στα ξένα πανεπιστήμια, καθώς έχουν επιτύχει και στα ελληνικά, θα επιλέξουν αν θα σπουδάσουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
 • 71,79% επιτυχία σε σχολές της πρώτης επιλογής
 • 100% επιτυχία στις υψηλόβαθμες και καταξιωμένες σχολές (Πολυτεχνικές, Νομικές, Ψυχολογίας, Οικονομικές κ.λπ.)
 • Το 43,6% των μαθητών μας πέτυχε 16.000-20.000 μόρια (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 17,6%), ενώ το 10,3% πέτυχε 18.000-20.000 μόρια (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 4,3%).

Να θυμίσουμε ακόμη ότι:

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!

Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!

Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας!

Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018

Συνεχίζοντας την παράδοση επιτυχιών, και παρά τα δύσκολα θέματα σε ορισμένα μαθήματα, οι τελειόφοιτοι της Σχολής μας σημείωσαν και φέτος πολύ καλά αποτελέσματα στις πανελλαδικές εξετάσεις, ώστε να θεωρείται βέβαιη η επίτευξη των στόχων τους. Επιπλέον, απόφοιτοι του Σχολείου μας έγιναν δεκτοί σε μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού, στο πλαίσιο της Τριπλής Επιλογής που το Σχολείο μας εφαρμόζει. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τον ζήλο και την εργατικότητα των μαθητών μας, αλλά και τη συστηματική και ολοκληρωμένη προετοιμασία που γίνεται στο Σχολείο μας, αποδεικνύοντας ότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αποτέλεσμα μεθοδικής και οργανωμένης εργασίας. 
Συγχαρητήρια στους μαθητές και τους γονείς τους!
Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Ι.Μ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 2017

Εξαιρετικά και φέτος τα αποτελέσματα του Λυκείου μας! Οι μαθητές μας, με ζήλο και προσπάθεια, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις. Αξιοποιώντας την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές του Σχολείου μας, διαγωνίστηκαν με βαρύ οπλισμό και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε περιζήτητες σχολές της Ελλάδας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, κάνοντάς μας υπερήφανους για μια ακόμη φορά. Πολυτεχνικές Σχολές, όπως Ναυπηγών, Αρχιτεκτόνων, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στην Πολυτεχνική Σχολή της Ρουέν και στο University of Manchester), Νομική (στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Χαϊδελβέργης και Ρενς), Ιατρική (στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου της Τσεχίας), Ψυχολογία (στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Birmingham City University), Οικονομικά (στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο ΠΑΠΕΙ, στο University of Strathclyde, στο Bocconi University και στο Maastricht University)… είναι μερικές μόνο από τις σχολές επιτυχίας των μαθητών μας, οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα της Τριπλής επιλογής που παρέχει το Σχολείο μας, σπουδάζουν ό,τι θέλουν, όπου θέλουν.

Ιδού ορισμένα στατιστικά:

 • 95,65% επιτυχία στα Α.Ε.Ι.
 • 4,35% επιτυχία στα Τ.Ε.Ι.
 • 100% επιτυχία των υποψηφίων μας σε ξένα πανεπιστήμια της επιλογής τους, όπως τα University of Manchester, Universität Heidelberg, INSA Rouen, Université de Reims, Université de Strasbourg, University of Salford, University of Strathclyde, Birmingham City University, Maastricht University, Bocconi University. Οι μαθητές μας που πέτυχαν στα ξένα πανεπιστήμια, καθώς έχουν επιτύχει και στα ελληνικά, θα επιλέξουν αν θα σπουδάσουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
 • 85% επιτυχία σε σχολές της πρώτης επιλογής (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 20%, σύμφωνα με δήλωση του Υπουργού Παιδείας )
 • 100% επιτυχία στις υψηλόβαθμες και καταξιωμένες σχολές (Νομικές, Πολυτεχνικές, Οικονομικές, Ψυχολογίας κ.λπ.)
 • 39,22% των μαθητών μας στους πρώτους 30 της Σχολής τους
 • 62,22% των μαθητών μας πέτυχε σε σχολές της Αθήνας. Το πολύ υψηλό αυτό ποσοστό αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, ώστε να μην υποχρεωθούν τα παιδιά σε σπουδές μακριά από το σπίτι τους.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι:

 • Το 63,4% των μαθητών μας πέτυχε 15.000-20.000 μόρια  (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 25,5%), ενώ το 24,4% πέτυχε 18.000-20.000 μόρια (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 5,1%).
Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!
Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας! 
 
 Λίστα επιτυχόντων:
 
apotel-panelad
 
panep-eksoterikou
 
10toisekato
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.