Αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων Σχολικού Έτους 2014-2015

Ιατρική Αθήνας, Νομική Αθήνας, Πληροφορική Αθήνας, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πάτρας, Ψυχολογία Αθήνας… είναι μερικές από τις σχολές επιτυχίας των μαθητών μας.

Θεαματικά και φέτος τα αποτελέσματα του Λυκείου μας στις πανελλαδικές εξετάσεις, επιβεβαιώνοντας αφενός τον ζήλο και την προσπάθεια των μαθητών μας και αφετέρου την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές του Σχολείου μας. Οι τελειόφοιτοί μας,  συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις και, παρά τη μεγάλη δυσκολία των φετινών εξετάσεων, πέτυχαν το στόχο τους και εισήχθησαν σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, σε σχολές της πρώτης επιλογής τους και στη συντριπτική πλειοψηφία τους στην Αθήνα.

Ιδού και ορισμένα στατιστικά:

  • 93,9% επιτυχία στα Α.Ε.Ι.
  • 6,1% επιτυχία στα Τ.Ε.Ι.
  • 100% επιτυχία των μαθητών και των τριών κατευθύνσεων
  • 87,9% επιτυχία σε σχολές της πρώτης επιλογής
  • 100% επιτυχία στις υψηλόβαθμες και καταξιωμένες σχολές (Ιατρικές, Νομικές, Πολυτεχνικές, Φυσικομαθηματικές, Φιλοσοφικές, Ψυχολογίας κ.λπ.)
  • 100% επιτυχία των υποψηφίων μας σε ξένα πανεπιστήμια.
  • Το 67,7% των μαθητών μας πέτυχε σε σχολές της Αθήνας. Το πολύ υψηλό αυτό ποσοστό αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, ώστε να μην υποχρεωθούν τα παιδιά σε σπουδές μακριά από το σπίτι τους.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι:

  • Το 55,6% των μαθητών μας πέτυχε βαθμό πρόσβασης στην κλίμακα 16-20 (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 20,51%), το 41,7% στην κλίμακα 16-18 (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 15,44%), ενώ το 13,9% στην κλίμακα 18-20 (αντίστοιχο πανελλαδικό ποσοστό 5,07%).
Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!
Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας!
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.