ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Ι.Μ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 2019

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα του Λυκείου μας! Οι μαθητές μας, με ζήλο και προσπάθεια, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν για μια ακόμη χρονιά σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις. Αξιοποιώντας την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους από τους καθηγητές του Σχολείου μας, πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές της επιθυμίας τους τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντάς μας υπερήφανους για μια ακόμη φορά. Πολυτεχνικές Σχολές (όπως Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Χημικών Μηχανικών, Ναυπηγών, Αρχιτεκτόνων), Οδοντιατρική, Νομική, Οικονομικά και Πληροφορική… είναι μερικές μόνο από τις σχολές επιτυχίας των μαθητών μας, οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα της Τριπλής επιλογής που παρέχει το Σχολείο μας, σπουδάζουν ό,τι θέλουν, όπου θέλουν.

Ας αφήσουμε όμως να μιλήσουν οι αριθμοί:

  • 100% επιτυχία στα ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
  • 100% επιτυχία σε ξένα πανεπιστήμια της επιλογής των υποψηφίων μας, όπως τα University of Surrey, University of Strathclyde, University of Sussex, Maastrict  University, Groningen University, Université Claude Bernard Lyon, Université Grenoble Alpes, Technische Universität Berlin, Freie Universität Berlin. Οι μαθητές μας που πέτυχαν στα ξένα πανεπιστήμια, καθώς έχουν επιτύχει και στα ελληνικά, θα επιλέξουν αν θα σπουδάσουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
  • 100% επιτυχία στις υψηλόβαθμες και περιζήτητες σχολές (Πολυτεχνικές, Νομικές, Οικονομικές κ.λπ.)
  • 84% επιτυχία σε σχολές της πρώτης επιλογής

Να σημειώσουμε εδώ ότι πολλοί μαθητές μας εισήχθησαν στις σχολές της πρώτης προτίμησής τους με πολύ καλή σειρά επιτυχίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε την  θέση στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, την  θέση στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ και την  θέση στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι:

  • Το ποσοστό των γραπτών των μαθητών μας που βαθμολογήθηκαν μεταξύ 16 και 20 ανέρχεται στο 51.45% (το αντίστοιχο πανελλαδικό είναι 21.32%) και μάλιστα μεταξύ 19 και 20 φθάνει στο 12.14% (αντίστοιχο πανελλαδικό 4.45%).
Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους!
Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς μας!
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.