Διακρίσεις μαθητών μας στο σκάκι

 

Την Κυριακή, 3 Απριλίου 2016, έντεκα (11) μαθητές της Σχολής διακρίθηκαν στο Ατομικό και Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Ανατολικής Αττικής και προκρίθηκαν στους τελικούς αγώνες διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Ειδικότερα, στο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα, η ομάδα των μαθητών της Δ’, Ε’ και Στ’ τάξης κατέκτησε την 1η θέση στην Περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής και οι μαθητές πανηγύρισαν με το κύπελλο.
Οι μαθητές μικρότερων τάξεων του Δημοτικού που αγωνίζονταν στη δεύτερη ομάδα δουλεύοντας με στρατηγική και στόχο κατατάχθηκαν στην ένατη θέση και προκρίθηκαν στο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αττικής που θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Απριλίου 2016.

Την 1η θέση και το κύπελλο στην Περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής κατέκτησε η ομάδα των παρακάτω μαθητών: Λεβή Δανάη, Δεμπόνος Άγγελος-Διονύσιος, Πιττέλης Νικόλας και Τσαφαρά Κων/να. 
Στη δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε αγωνίστηκαν οι μαθητές: Μακαβέλος Χρήστος, Μπαρτσώτας Νικόλαος, Ξύδης Κων/νος, Τσαφαρά Λυδία και Τσαφαράς Νικήτας. 
Οι μαθητές Αργυρόπουλος Νικόλαος (Νηπιαγωγείο), Θεοφυλάκτου Φοίβος (Α’ Δημοτικού), Τσαφαρά Λυδία (Β’ Δημοτικού) και Λεβή Δανάη (Στ’ Δημοτικού) διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι κερδίζοντας την πρόκρισή τους και θα διεκδικήσουν στις 9 Απριλίου 2016 τη συμμετοχή τους στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

1.jpg2.jpg3.JPG5.png

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.