Τελετή Αποφοίτησης 2017

Με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετίσαμε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου τους τελειόφοιτους του σχολικού έτους 2016-2017. Η εκδήλωση άρχισε με τον χαιρετισμό του κ. Ά.Ι.Παναγιωτόπουλου, Γενικού Διευθυντή της Σχολή. Επίσημος προσκεκλημένος και κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Καθηγητής κ. Ι. Σηφάκης, ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα της Πληροφορικής σε παγκόσμιο επίπεδο που το 2007 τιμήθηκε με το Βραβείο Turing. Στη συνέχεια εκφώνησε ομιλία ο κ. Σ. Κουτσούνης, Διευθυντής του Λυκείου της Σχολής, και αμέσως μετά τον λόγο πήρε η μαθήτρια Α. Ιωαννίδη, η οποία έλαβε το Αριστείο της Σχολής 2016-2017 και το Έπαθλο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Γ. Ανδριάνης, Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων, ο οποίος καλωσόρισε τους τελειόφοιτους στη μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου. Ευχάριστη νότα στην τελετή αποτέλεσαν οι μουσικές παρεμβάσεις από τελειοφοίτους μας.

Ακολούθησε η απονομή των ακόλουθων Αριστείων και Βραβείων:

Το Αριστείο της Σχολής και το Έπαθλο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου απονεμήθηκε στη μαθήτρια Α. Ιωαννίδη για το ήθος, την επίδοση και τη δράση της καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής της στη Σχολή. Το Βραβείο Επίδοσης και το Έπαθλο Σοφοκλή Μαρκιανού απονεμήθηκαν στη μαθήτρια Χ. Παπαδοπούλου. Το Βραβείο Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων δόθηκε στις μαθήτριες Β. Αυλωνίτη, Β. Γεωργιάδου, Α. Ιωαννίδη, Μ. Κεντρωτή, Σ. Κριθαρίδου, Δ. Σταθακοπούλου, Ν. Τσουλουχά και στον μαθητή Β. Φελέκη για τη θεατρική τους δράση και στους μαθητές Ν. Καλλίθρακα, Κ. Κάλλο, Β. Μπάκα, Α. Πλάκα, Α. Σαρίογλου και Α. Τσέτογλου για τη μουσική. Το Βραβείο Ξένων Γλωσσών απονεμήθηκε στον μαθητή Ν. Δημητρόπουλο και στη μαθήτρια Ν. Σουσούνη, ενώ το Βραβείο Μαθηματικών δόθηκε στους μαθητές Α. Αλεξανδρή-Γαλανόπουλο και Ν. Δημητρόπουλο. Επίσης, ο Σύλλογος Αποφοίτων απένειμε το Βραβείο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου στη μαθήτρια Δ. Σταθακοπούλου και το Βραβείο Ν. Δ. Μακρή στον μαθητή Χ. Κοιλάκο. Τέλος, δόθηκαν Έπαινοι στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα της Τριπλής Επιλογής.

Η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη δεξίωση στο αίθριο του Σχολείου προς τιμήν των αποφοίτων και των οικογενειών τους.

DSC_7367.jpgDSC_7412.jpgDSC_7413.jpgDSC_7447.jpgDSC_7448.jpgDSC_7482.jpgDSC_7529.jpgDSC_7557.jpgDSC_7616.jpgDSC_7685.jpgDSC_7710.jpgDSC_7711.jpgDSC_7975.jpgDSC_8122.jpgDSC_8130.jpg

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Όπως κάθε πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη, έτσι και φέτος τα γήπεδα της Σχολής μας γέμισαν από μαθητές, στο πλαίσιο της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Αρχικά, οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κ. Γκελαούζο Κωνσταντίνο, μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου. Ο διακεκριμένος μαραθωνοδρόμος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, τροφοδότησε με πολύ χρήσιμες συμβουλές τη σκέψη των μαθητών μας τόσο σχετικά με τις αθλητικές του εμπειρίες και την πορεία του στον πρωταθλητισμό όσο και για τη στάση ζωής που ακολουθεί ως αθλητής ενός τόσο μοναχικού και απαιτητικού αγωνίσματος. Στη συνέχεια, οι μαθητές μας αγωνίστηκαν σε φιλικούς αγώνες καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και ποδοσφαίρου, ενώ άλλοι είχαν τον ρόλο διαιτητή ή  συμμετείχαν στη γραμματειακή υποστήριξη και τον γενικότερο συντονισμό των αγωνισμάτων.

1.jpg2.jpg3.jpg

Ημέρες Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Ημέρες Επαγγελματικού Προσανατολισμού οργάνωσε το Λύκειο της Σχιολής μας στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη ενημέρωση των μαθητών όσον αφορά στις πανεπιστημιακές σπουδές και τις επαγγελματικές προοπτικές τους. Στο πλαίσιο αυτό, απόφοιτοι της Σχολής μας -φοιτητές πλέον- ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά μας και την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 παρουσίασαν στους μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου, μέσα από την προσωπική τους εμπειρία, τον τρόπο λειτουργίας των Σχολών και τα Προγράμματα Σπουδών τους, βοηθώντας να σχηματίσουν πληρέστερη εικόνα για τους επιστημονικούς κλάδους που τους ενδιαφέρουν. Επιπλέον, την Τετάρτη 4 Απριλίου 2017 ο κ. Νίκος Παυλάκος από την Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας έδωσε στους μαθητές και των τριών τάξεων του Λυκείου οδηγίες σχετικά με τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού και τις επαγγελματικές προοπτικές διαφόρων Πανεπιστημιακών Τμημάτων λύνοντας, με τον καλύτερο τρόπο, πολλές από τις απορίες τους.

2.jpg4.JPG5.JPG

 

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές Β΄και Γ' Λυκείου

Τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016, οι απόφοιτοι της Σχολής μας Ιάσων Δρούγκας, Φάνης Καλόγλου, Βασιλική Καραθανάση, Δημήτρης Κουτλής, Σωτήρης Κωτούλας, Χρύσα Ρέμπελου και Αλίκη Χριστοδουλιά, φοιτητές πλέον σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμμετείχαν σε εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για τους μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου. Όλοι τους τόνισαν τα πλεονεκτήματα της Τριπλής Επιλογής που τους παρέχει η Σχολή μας καθώς, παράλληλα με τη συστηματική και σε βάθος προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις, τους προσφέρεται κάθε δυνατή βοήθεια στη συμπλήρωση των αιτήσεών τους για τα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την ουσιαστική ενημέρωση των μαθητών μας, βοηθώντας τους να σχεδιάσουν με μεγαλύτερη ασφάλεια το μέλλον τους. 

http://impanagiotopoulos.gr/spoudes/

1

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.