Τελετή αποφοίτησης 2014

Με μια λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκε η αποφοίτηση των τελειοφοίτων την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014. Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Ά.Ι.Παναγιωτόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Σχολής, ο οποίος εξήρε το ήθος των τελειοφοίτων και τους συνεχάρη για τις διακρίσεις και τις επιτυχίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους στη Σχολή. Επίσημος προσκεκλημένος και κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Π. Ευμορφίδης, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας «COCO-MAT». Ακολούθησε η αποχαιρετιστήρια ομιλία του κ. Σ Κουτσούνη, Διευθυντή του Λυκείου, ο οποίος συνεχάρη τους τελειοφοίτους για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στις εξετάσεις και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Εκ μέρους των τελειοφοίτων αποχαιρετιστήρια ομιλία απηύθυνε η Μ. Καραμπλιά, η οποία έλαβε το Αριστείο της Σχολής 2013-2014 και το Έπαθλο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου. Τέλος, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Χ. Στασινόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων, ο οποίος καλωσόρισε τους τελειοφοίτους στη μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου. Ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η πρωτοβουλία των τελειοφοίτων να εντάξουν στην εκδήλωση μουσικές εκτελέσεις στη μνήμη του συμμαθητή τους Αλέξανδρου Κωνσταντινίδη.

Μετά το πέρας των ομιλιών, απονεμήθηκαν τα ακόλουθα Αριστεία και Βραβεία: Η Μαρίνα Καραμπλιά βραβεύτηκε με το Αριστείο της Σχολής και το Έπαθλο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, για το ήθος, την επίδοση και τη δράση της καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής της στη Σχολή. Το Βραβείο Επίδοσης και το Έπαθλο Σοφοκλή Μαρκιανού απονεμήθηκε στη μαθήτρια Ε. Δημητρίου. Στους τελειοφοίτους - μέλη της Εικονικής Επιχείρησης «GRINN Α.Ε.», που διακρίθηκαν με το καινοτόμο προϊόν τους το έτος 2011-2012, απονεμήθηκε το Βραβείο Επιχειρηματικότητας. Τέλος, ο Σύλλογος Αποφοίτων της Σχολής απένειμε το βραβείο του Νικολάου Δ. Μακρή στη μαθήτρια Δ. Κουμούτσου και το Βραβείο Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου στη μαθήτρια Ε. Δημητρίου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη δεξίωση στο αίθριο του Σχολείου προς τιμήν των αποφοίτων και των οικογενειών τους.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.