Σπουδές Στο Εξωτερικό

Η Ελλάδα όπου ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας αλλάζει σταδιακά και αποκτά έναν πολυπολιτισμικό χαρακτήρα. Οι μαθητές μας, αυριανοί απόφοιτοι, θα δραστηριοποιηθούν σε ένα ευρωπαϊκό αλλά και περισσότερο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, στο οποίο σημαντική προτεραιότητα θα έχει η προσαρμοστικότητα και η δυνατότητα συνύπαρξης και συνεργασίας με πολίτες διαφορετικών πολιτισμικών καταβολών.

Το Σχολείο μας, έχει εισαγάγει εδώ και δεκαετίες στο πρόγραμμα σπουδών του την εκμάθηση τριών βασικών γλωσσών, αποδίδοντάς τους ιδιαίτερη βαρύτητα, γιατί στο νέο αυτό περιβάλλον και τις νέες συνθήκες δραστηριοποίησης που δημιουργούνται, αποτελούν βασικό εργαλείο επικοινωνίας και διευκολύνουν την εύρεση εργασίας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το Σχολείο μας δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές του, να έχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τις μεταλυκειακές σπουδές τους σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. 

Σε αυτό το πλαίσιο, το Σχολείο μας συνεργάζεται με το British Council, το Institut Français de Grèce και το DAAD, και έχει διευρύνει το πρόγραμμα σπουδών του, προετοιμάζοντας κατάλληλα τους μαθητές που επιθυμούν να σπουδάσουν σε αγγλόφωνα, γαλλόφωνα και γερμανόφωνα πανεπιστήμια.  Σε αυτήν την κατεύθυνση συμβάλλει και το e-portfolio που εισήγαγε η Σχολή μας από τη σχολική χρονιά 2013-2014, για τους μαθητές της από την Στ΄ Δημοτικού και πάνω. Το e-portfolio αποτελεί τον προσωπικό φάκελο των μαθητών, στον οποίο καταχωρίζουν οποιοδήποτε στοιχείο είναι απαραίτητο για να απεικονίσουν τις γνώσεις, τις κλίσεις και τις δεξιότητές τους, που θεωρούνται ιδιαιτέρως σημαντικές για την επιλογή τους από τα πανεπιστήμια του εξωτερικού. 

spoud-eksot

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.