Οι δραστηριότητες της φετινής χρονιάς σε βίντεο

liksi-2015

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε όλες τις δραστηριότητες της φετινής σχολικής χρονιάς με αφορμή τα φιλολογικά μαθήματα, έτσι όπως παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση λήξης του Γυμνασίου μας.

Διαβάστε περισσότερα: Οι δραστηριότητες της φετινής χρονιάς...

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Γυμνασίου 2017

logotexn

Ακολουθώντας την παράδοση, διεξήχθη και κατά τη φετινή χρονιά ο Λογοτεχνικός Διαγωνισμός στη μνήμη του Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου. Οι μαθητές του Γυμνασίου της Σχολής μας δημιούργησαν αξιόλογα λογοτεχνικά κείμενα, τόσο σε ποιητικό όσο και σε πεζό λόγο.

Διαβάστε περισσότερα: Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Γυμνασίου 2017

Η Βασιλική Νίκα κοντά μας, με αφορμή τον «μικρό ήρωα» Ικμπάλ Μασί

2

Η συγγραφέας, μεταφράστρια και εκπαιδευτικός κα Βασιλική Νίκα, μας τίμησε με την παρουσία της, την Πέμπτη, 4 Μαΐου. Συναντήθηκε με τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και αφού συζήτησε μαζί τους, ανέδειξε το σημαντικό θέμα της παιδικής εργασίας και εκμετάλλευσης. Αφορμή για τη συνάντηση αυτή στάθηκε το βιβλίο «Ικμπάλ» του Ιταλού συγγραφέα Φραντσέσκο ντ’ Αντάμο, του οποίου την πολύ αξιόλογη μετάφραση επιμελήθηκε η ίδια.

Διαβάστε περισσότερα: Η Βασιλική Νίκα κοντά μας, με αφορμή...

Ο Wolfgang Korn συνομίλησε με τους μαθητές της Β΄ Γυμνασίου

2

Με τον διεθνούς φήμης και πολυβραβευμένο Γερμανό συγγραφέα και δημοσιογράφο WolfgangKornσυνομίλησαν μέσω του Skype οι μαθητές της Β΄ Γυμνασίου, την Πέμπτη 30 Μαρτίου. Αφορμή για τη συνάντηση αυτή ήταν η μελέτη του βιβλίου του «Πώς ένα κόκκινο γιλέκο έκανε τον γύρο του κόσμου»Die Weltreise einer Fleeceweste» ), βιβλίο που έχει αποσπάσει το βραβείο καλύτερου επιστημονικού βιβλίου για παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Wolfgang Korn συνομίλησε με τους...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.