Σπουδαία Διάκριση του Σχολείου μας στον Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης Castello di Duino

Η Σχολή μας έλαβε Τιμητική Διάκριση στον 12ο  Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης Castello di Duino , ο οποίος διοργανώνεται στην Τεργέστη, τον μήνα Μάρτιο κάθε έτους, από τον φορέα Associazione Poesia e Solidarietà σε συνεργασία με το Collegio del Mondo Unito dell’Adriatico του Duino, με τη στήριξη της UNESCO, του Πρίγκιπα Carlo Alessandro della Torre Tasso del Castello di Duino, του Δήμου του Duino, της Muggia, του Δήμου Τεργέστης, της Περιφέρειας Friuli Venezia Giulia, του CEI και άλλων φορέων.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν «Η δημιουργική δράση και η γένεση» ( “The gesture and the genesis”). Μαθητές μας από τις βαθμίδες του Γυμνασίου και του Λυκείου συμμετείχαν με πρωτότυπα ποιήματά τους γραμμένα στην ελληνική γλώσσα και μεταφρασμένα στην Αγγλική και συναγωνίστηκαν με μαθητές από όλο τον κόσμο. Το σχολείο μας ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλά σχολεία από όλες τις ηπείρους.

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας για τη σημαντική επιτυχία τους και τους ευχόμαστε η δημιουργική έμπνευσή τους πάντα να διακρίνεται!

castello-di-duino

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.