Μαθαίνω, παίζω, εξερευνώ, δημιουργώ μέσα από τα Αγγλικά!

 

saturday-2020   eggrafi-tora

Το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022, ξεκινά το πρόγραμμα The British Council Saturday Creative School (English Through Art, Science and Games), το οποίο θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 9 Απριλίου 2022. Tο πρόγραμμα παρέχει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών στα Αγγλικά. Διδάσκουν έμπειροι και ειδικά καταρτισμένοι καθηγητές του British Council και της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου. Το πρόγραμμα προσφέρει μία άλλη προσέγγιση στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, δίνοντας έμφαση στην αυτοέκφραση, καθώς και στην προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Νηπίου, Α΄ και Β΄ τάξεων Δημοτικού και πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου της Σχολής, στην Παλλήνη. Εκτός από τους μαθητές του Σχολείου μας, μπορούν να συμμετάσχουν και μαθητές από άλλα σχολεία, οι οποίοι έχουν ανάλογο επίπεδο Αγγλικών.

Το θέμα των συναντήσεων είναι “Life on Earth” και θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν τα μυστικά της ζούγκλας, των ωκεανών, της ερήμου, των ποταμών και των λιμνών και να γνωρίσουν τον πλανήτη μας μέσα από ιστορίες, τραγούδια, κινητικά παιχνίδια, κατασκευές και επιστημονικές πληροφορίες.

Η εργαστηριακή μορφή του The British Council Saturday Creative School απαιτεί ολιγομελή τμήματα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ικανός αριθμός μαθητών.

Τα παιδιά θα έρχονται στο Σχολείο στις 09:45΄ το αργότερο και θα αναχωρούν στις 13:30΄, με δική σας ευθύνη.

Ιδιαιτέρως επισημαίνουμε ότι η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να πραγματοποιείται self-test έως και 24 ώρες πριν την ώρα άφιξής τους στο Σχολείο και να επιδεικνύεται βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος κατά την προσέλευσή τους.

Το κόστος συμμετοχής συνολικά και για τα τέσσερα (4) εργαστήρια είναι 150,00€. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε κάποια από τα εργαστήρια με κόστος 45,00€/ανά Σάββατο. Θα δοθεί προτεραιότητα στους μαθητές που θα επιλέξουν όλο το πρόγραμμα.

programma-saturday

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.