Μαθαίνω, παίζω, εξερευνώ, δημιουργώ μέσα από τα Αγγλικά!

 

saturday-2020   eggrafi-tora

Το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020 ξεκινά ο 1oς κύκλος του The British Council Saturday Creative School (English Through Art, Science and Games) οοποίος θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020. Tο πρόγραμμα παρέχει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών στα Αγγλικά.  Διδάσκουν έμπειροι και ειδικά καταρτισμένοι καθηγητές του British Council και της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου. Το πρόγραμμα προσφέρει μία άλλη προσέγγιση στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, δίνοντας έμφαση στην αυτοέκφραση, καθώς και στην προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη.  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου, Α΄ και Β΄ τάξεων Δημοτικού και  πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου της Σχολής, στην Παλλήνη. 

Ο 1ος κύκλος συναντήσεων με θέμα “2020 Summer Olympics θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο των Ολυμπιακών Αγώνων, την προέλευση και την ιστορία τους. Πιο συγκεκριμένα και με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο, τα παιδιά θα γνωρίσουν ολυμπιακά αθλήματα, μεγάλους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς και το πνεύμα και τις αξίες που προάγουν τα ολυμπιακά αθλήματα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες μέσα από ιστορίες, τραγούδια, κινητικά παιχνίδια, κατασκευές και επιστημονικές πληροφορίες.

Εκτός από τους μαθητές του Σχολείου μας, μπορούν να συμμετάσχουν και μαθητές από άλλα σχολεία, οι οποίοι έχουν ανάλογο επίπεδο Αγγλικών.

Η εργαστηριακή μορφή του The British Council Saturday Creative School  απαιτεί ολιγομελή τμήματα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ικανός αριθμός μαθητών.

Το κόστος συμμετοχής συνολικά και για τα τέσσερα (4) εργαστήρια είναι 150,00 €Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε κάποια από τα εργαστήρια με κόστος 45,00€/ανά Σάββατο.  Θα δοθεί προτεραιότητα στους μαθητές που θα επιλέξουν  όλο το πρόγραμμα. 
 
Τα παιδιά θα έρχονται  στο Σχολείο στις 09:45΄ το αργότερο και θα αναχωρούν στις 13:30΄,  με δική σας ευθύνη. 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.