Ζήστε την εμπειρία ενός British Summer School in Athens αποκλειστικά στη Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου! 
 button-en  button-gr
summer2020

 didaktra-button  eggrafi-button

Φέτος το καλοκαίρι προσφέρετε στο παιδί σας τη δυνατότητα να ανακαλύψει τον κόσμο της Φύσης συμμετέχοντας στο Back to Nature Summer School. Ως μέλος των Nature Explorers, το παιδί σας θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι και να αποκτήσει γνώσεις για τον φυσικό κόσμο σε ένα αγγλόφωνο περιβάλλον.

Οι Nature Explorers:

  • θα ανακαλύψουν – με οδηγούς τους έμπειρους Nature Instructors δασκάλους τους – νέους συναρπαστικούς κόσμους: της Τέχνης, του Αθλητισμού, της Επιστήμης και της Γεωγραφίας,
  • θα λάβουν μέρος σε ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων,
  • θα συμμετάσχουν σε εξορμήσεις στο βουνό και
  • θα εξερευνήσουν τον κόσμο της αγγλικής γλώσσας.
  • σχεδιάζεται από εκπαιδευτικούς της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου και του British Council,
  • θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου έως τις 24 Ιουλίου 2020 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου στην Παλλήνη,
  • καλύπτει τη μεταφορά των μαθητών από και προς το σπίτι με σχολικά λεωφορεία,
  • διαρκεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:30΄ έως τις 14:40΄, με δυνατότητα Προγράμματος Φύλαξης έως τις 16:40΄, το οποίο περιλαμβάνει γεύμα και επιστροφή με σχολικά λεωφορεία τα οποία κινούνται σε κεντρικούς άξονες.

Το The British Summer School in Athens 2020:

απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7–12 ετών,

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

STEM
Οι
Nature Explorers θα ανακαλύψουν τη «δύναμη» της Ρομποτικής, της Μηχανικής, της Επιστήμης, της Τεχνολογίας και των Μαθηματικών μέσα από βιωματικές δραστηριότητες και συναρπαστικές προκλήσεις.

Εργαστήρια iPad
Η Φύση στο iPad σου!
Οι
Nature Explorers θα συμμετάσχουν σε διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργικά projects και στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού χρησιμοποιώντας iPads.

Sports
Οι
Nature Explorers θα ανακαλύψουν τη δύναμη του υγιούς σώματος δοκιμάζοντας διαφορετικά Αθλήματα και Ψυχαγωγικά Παιχνίδια.

Art
Οι
Nature Explorers θα ανακαλύψουν τη δημιουργικότητα που κρύβουν μέσα τους και θα μάθουν να χρησιμοποιούν τη δύναμη της Τέχνης.

Role-play
Οι
Nature Explorers θα ανακαλύψουν τη δύναμη της Φαντασίας μέσα από δραστηριότητες δραματοποίησης, παιχνίδια, τραγούδια και ιστορίες με θέμα τη Φύση.

Field Trips
Οι Nature Explorers θα πραγματοποιήσουν εξορμήσεις όπου θα εξερευνήσουν το φυσικό περιβάλλον, θα συμμετάσχουν σε ομαδικές δραστηριότητες και θα αντιληφθούν τη δύναμη της συνεργασίας και της άμιλλας.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με όσα ισχύουν για την προστασία της δημόσιας υγείας ενάντια στον ιό COVID-19.

Back to Nature Summer School – ένας κόσμος γεμάτος ανακαλύψεις

 

 didaktra-button  eggrafi-button

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.