Εκδόσεις

Σκοπός των Εκδόσεων της Σχολής είναι, αφενός, η καταγραφή της σχολικής πείρας διδασκόντων και διδασκομένων και η μετάδοσή της προς όλους τους παράγοντες της σχολικής μας κοινότητας και, αφετέρου, η ενημέρωση των διδασκόντων του ευρύτερου εκπαιδευτικού χώρου σε θεωρητικά και πρακτικά εκπαιδευτικά ζητήματα.

  1. Έργα και Ημέρες: Ετήσιο λεύκωμα των μαθητικών δραστηριοτήτων του Σχολείου μας. Αποτελεί για πολλές δεκαετίες σημείο αναφοράς για τους μαθητές και τους αποφοίτους της Σχολής μας, ένα  συνδετικό κρίκο μεταξύ διαφορετικών γενεών και εποχών. Η έκδοσή του ξεκίνησε το 1938 και το 1940 διακόπηκε λόγω του πολέμου και της Κατοχής. Η Β΄ περίοδος της έκδοσής του ξεκίνησε το σχολικό έτος 1964-1965 και έκτοτε κυκλοφορεί αδιαλείπτως μέχρι σήμερα.
  2. Έργα και e-μέρες: Ηλεκτρονικό έντυπο με εργασίες, video και άλλες δραστηριότητες των μαθητών μας. Η έκδοσή του ξεκίνησε το σχολικό έτος 2013-2014.
  3. Δελτίο Εκπαιδευτικού Προβληματισμού και Επικοινωνίας:  Το Δελτίο αποτυπώνει τους εκπαιδευτικούς προβληματισμούς της σχολικής μας κοινότητας και αποτελεί μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας με τα μέλη της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας.  Ξεκίνησε την έκδοσή του τον Μάρτιο του 1989,εκδίδεται δύο φορές το χρόνο, και στις στήλες του μπορείτε να βρείτε επιστημονικά άρθρα, σχόλια, αφιερώματα και διάφορα άλλα θέματα, σχετικά με σημαντικά εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά ζητήματα.

Επισκεφθείτε το site των Εκδόσεων της Σχολής Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου:

ekdoseis-banner

ΕΙΣΟΔΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. ΜΙΛΗΣΗ 3, ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡ. ΓΕΜΗ:1104201000

Θέσεις Εργασίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

vellum mono daad
senja

Social Connect

Συνδεθείτε μαζί μας και κρατήστε επαφή.